lørdag den 7. januar 2012

tadaaaaa

Jeg er bare SÅ glad for mit nye syhjørne, så jeg må altså lige vise det frem...  
Skabet til stofferne kom op i går, men det skal lige have tapet på lågerne, så jeg venter lidt endnu med at forevige det.

Fly lampen skal lige rykkes lidt over i hjørnet, og måske skal der en hylde op over bordet... Men ellers...
Tadaaa :) 

10 kommentarer:

Fie sagde ...

Sikke hvor det hele spiller fint sammen!! Lækkert, lækkert bord-gid jeg havde plads til sådan et:-)

Louise sagde ...

Det er FANTASTISK godt ud, hvor er det fint...

Og fiducia, er det mon en julegave??? Den klær bare alle hjem:-)

Tak for de søde ord til Neel på bloggen... og ja, det er noget shit jeg er startet... er fyldt med tristhed og negative tanker... har det kort sagt... af h... til...

Malene sagde ...

Det ser rigtig godt ud. Og så prikker du lige til min dårlige samvittighed...har haft et lignende bord stående siden i sommers og har endnu ikke fået indrettet mit hjørne, men sådan er det når overskudet bare ikke er til den slags. Nok mest fordi der er så meget lort der skal flyttes og sorteres først. Glæder mig til at se flere billeder når skabet er færdigt også:)

betine sagde ...

Fie - tusinde tak :)

Louise - åh øv altså, søde dig... Jeg føler virkelig med dig. Det er bare SÅ hårdt at være der hvor du er... Jeg sender masser af positive tanker din vej....
Fidicia stagerne har jeg haft i flere år - siden de kom frem nærmest. Jeg var simpethen bare nødt til at eje dem, så en dag, jeg gik forbi Inspiration, ja så kom de altså med hjem. Ups! Det har nu været et godt køb, jeg nyder synet af dem hver eneste dag!

Malene - tusinde tak :) Uh, jeg kender godt det med samvittigheden og overskuddet... Og lortet, der skal sorteres ikke mindst. Pyh - det kan tage pusten fra enhver jo. Lige nu er alt også bare kastet ned i skufferne og det meste af stoffet er stoppet ind i skabet - nu Martin hentet flere hylder til det, så det kan finsorteres... Så ved jeg da, hvad jeg skal lave i morgen... :)
Jeg glæder mig til at se dit bord også, når du når til det.

Pimp me up! ... on detour sagde ...

Wauuuu. Er misundelig - både på at du rent faktisk har en sådan krog, men for dælme da også på at den kan få lov at se så lækker ud! Heldige asen :-)

Anonym sagde ...

Ej hvor ser det super FLOT og ikke mindst hyggeligt ud ;O)

Kom helt tilfældigt forbi din skønne blog - jeg glæder mig til at følge med her ;O)

heidi sagde ...

Hvor er det et fint hjørne! Der skal du nok komme til at tilbringe noget god tid .o)

Gitte Rue sagde ...

Det er godt nok blevet fint Betine, farverigt ligesom du elsker det - men det har jo også kostet blod sved og tårer at nå dertil!! Jeg kunne også godt tænke mig et sy hjørne - men det kunne godt være jeg skulle starte med at lære at sy.....?

betine sagde ...

Taaaaak Dorthe... Jeg er også bare simpelthen så glad for det...

Frk. Garnglad - TAK :) Og hjerteligt velkommen!

heidi - ja, jeg forventer at bo der... Nåja, altså... Når jeg har ordnet alt det andet, der lige skal klares... Du ved... børn, arbejde, mad og sådan noget.

Gitte - Tak! Og ja det har så - især i denne uge. Jeg glæder mig til at se dig i morgen - kan jo lige smide et par syfifs på bordet, hvis det skal være. Jeg ved at Mor-ia har taget sin aflagte maskine med derud.... Så laver vi da bare en lille syskole, så du også kan få et hjørne... Det skal du da haaaaa!

Stine S sagde ...

Hvor er det bare blevet fint - der kan der da kun skabes smukke sager. Tak for mailen, bogormen er desværre for stor til væggen. Ærgenligt for den er pisse fed! Håber der er andre der synes den er ligeså fed som jeg.
Kh Stine