søndag den 29. januar 2012

søndag søndag søndag

Jeg har sagt det før, men gør det gerne igen... 
Søndag er bare  meget en favoritdag for mig... Det er sådan en "vi-gør-hvad-vi-gider-dag" og det scorer virkelig højt på hitlisten her i det lille gule. Eneste minus er at den også markerer weekendens afslutning... Det er faktisk træls!


I dag har vi fx været ude at lege i sneen, bygget en næsten snemand og smagt lidt på sagerne også (ja, ikke os alle sammen - mest hende, der er mindst)

Vi har været i biografen og spist masser af SLIK og der har også været tid til at sy nogle nye puder i noget af det smukke libertystof, ham på 40 havde med hjem fra London...Pelle smuttede med sine venner hjem på legevisit efter filmen, Vigga leger med næstennaboen og Nullergøjen flytter rundt på mælken i køleskabet og sigert WrAAAA, som en FARLIG LØWE... 


Senere tror jeg NOK vi skal heppe på de der drenge i shorts, så de kan få nogle guldmedaljer med hjem i flyveren... 


Søndag er virkelig ikke nogen dårlig dag!

7 kommentarer:

Malene sagde ...

Hep hep for guldmedalje til herrerne:)
Og skønt du lige sendte manden 'i byen' efter Liberty:)
Søndag er en skøn dag!

Louise Sloth sagde ...

Er ganske i min grundvold enig i, at søndag er yndlingsdagen... men søndag aften begynder jeg allerede at blive lidt mandagstræt... desværre... men ikke i dag efter sådan en håndboldkamp og rød/hvid is på sofabordet :-)

heidi sagde ...

Wow, hvordan når man så meget på en enkelt dag..!?! Jeg synes aldrig, jeg når andet end den uendelige strøm af almindelige, dødssyge dagligdags gøremål. Øv altså..

Anonym sagde ...

Betine betine Betine...det ser jo super hyggeligt ud. Vi var også i biografen, en lille af slagsen med plads til små 70. Du har givet mig lidt at tænke på ang week, tor ik jeg tænker så meget over det, når det bliver skrevet. Det gør jeg nu. God aften
KH Louise

Christina Ravn sagde ...

Jamen altså, I har da udnyttet søndagen til fulde! Jeg har haft sådan én, hvor jeg føler jeg ikke nåede en hujende fis, men det var så lige det jeg havde lyst til, skønt!

Velkommen hos indretning med farver. sagde ...

Det lyder som en rigtig hyggelig
dag...
De puder ser rigtig flotte ud.

Ha´en dejlig uge

Knus Susi

Nina sagde ...

Åh ja - søndage er ikke værst. og da slet ikke, når vores drenge vinder GULD!!!
Dejlige billeder :-)