lørdag den 14. maj 2011

Frk. Bernette

og jeg har haft lidt tid sammen her mens Nullergøjen sov (Aaaaaah) og de to større vidunderlinger tegnede, så Lille Per og hoppede i sofaen(Måske i protest mod larmen fra Frk. Bernette??)


De lapper Nullergøjen og jeg klippede i mandags er nu både samlet op fra gulvet OG syet sammen, så jeg har fået mig et nyt tørklæde. 
Glædelig Lørdag!


4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Så fint..og så dygtig du er. Ville lægge en kommentar til dit indslag om bøger, men kunne ikke få lov. Så jeg vil bare lige sige whau en samling og fedt med farveorden, Vi deler samme bogsmag et godt stykke hen ad vejen.
Venter på at få lavet en bogreol på vores 1 sal....og så er jeg vist nød til at gøre dig kunsten efter ifht. farver.
Jeg er vild med din blog
KH Louise

betine sagde ...

Tusinde TAK for din helt vildt søde kommentar, Louise. Den varmede altså :) Jeg glæder mig meget til at se din bogreol, når du når så langt! :)

KH Betine.

Malene sagde ...

Fin blog og fedt, fedt tørklæde. Har lavet et i samme stil for lidt tid siden. Må jeg spørge hvor stort du har lavet dit? Det ser ud til at sidde lidt bedre end mit nemlig:)

Malene sagde ...

Tak for din søde kommentar på min blog. Dejligt du kan lide at følge med hos mig. Jeg er ked af jeg ikke har fundet din blog før nu - synes du har en rigtig fed stil! Men nu er du på min blogroll og jeg kan følge dig ofte fra nu af:)
Tak for info om tørklædet. Mit måler 94 cm på de to korte sider og 134 cm på den lange led. Jeg klippede ellers firkanterne efter at slutmålet skulle være 100 x 100 på de korte sider, men da stofferne gav sig lidt forskelligt, måtte jeg justere sømrummet på nogen af dem og derfor blev det mindre til sidst. Skulle nok have målt det inden jeg syede bagsiden på:) Det kan nu også godt gå an som det er - tror bare lige det skal "gåes til", så det falder lidt bedre:)