søndag den 3. marts 2013

Tal ordentligt!!!

Ja, sådan siger jeg egentlig ret tit herhjemme..

Med 3 børn, der allesammen hører lidt af hvert i henholdsvis skole og børnehave, ryger der altså nogle gloser ud, som ikke altid er helt stuerene. 
Og der sker ting, især i skolegården, som gør ONDT i mit morhjerte at høre om. Særligt Vigga kommer hjem og fortæller og er ked af det.  
Så vi snakker meget om hvor vigtigt det er at være ordentlige ved hinanden. Hvor ked af det, man bliver når andre siger eller gør noget ved en, som ikke er okay...  
Derfor sagde jeg ja med det samme, da jeg blev spurgt om jeg ville bakke op om Call me´s kampagne, som går ud på at støtte den gode tone.  

Lige nu giver Call me elever i hele Danmark mulighed for at låne et lille film-crew, så de kan lave deres egne ”reklamefilm”, som kan inspirere til at få en bedre tone på deres skole. 
Målet er at få børnene til at forstå, at det ikke er okay at dyrke den hårde tone i skolen.
Lige som det heller ikke er derhjemme.Indtil nu er der produceret 28 reklamefilm for smil, godt kammeratskab og positive ord.
Du kan selv opleve dem på  www.http://talordentligt.callme.dk/afstemning/1.
Her kan du ”like" din personlige favorit-reklamefilm og dermed hjælpe med at sprede det gode budskab om at tale ordentligt til dine venner, familie og trofaste læsere.

Den film, som får flest ”likes” vinder publikumsprisen.
Og en gang om måneden udpeger et dommerpanel fra Call me den ”Bedste Reklamefilm”, hvor vinderen får 10.000 kroner til sin klasse/skole.

Nu har jeg jo selv en datter, som er fuldstændig pjattet med at lave film, så mon ikke hun kan lokke sine klassekammerater med til at indspille en og sende ind???

Måske kender du også et barn, der kunne tænkes at inspirere sin klasse til det samme?

Du kan læse mere om kampagnen her

1 kommentar:

Eva-Maria//Buecking.dk sagde ...

Vi hører også jævnligt nogle knap så pæne ord - og udtalelser - fra vores tre drenge. Vi påpeger det også herhjemme når børnene falder i. Som forældre har man jo pligt til at opdrage sine børn som elskværdige og empatiske mennesker.