søndag den 26. februar 2012

wannabe liberty

Næææh... der var den igen. Den søndag!  Dejlig og solrig er den denne gang - det kan næsten ikke være bedre. 


Så derfor har de to største vidunderlinger og jeg være i biografen. Det havde jeg nemlig lovet. Så kan solen ellers skinne nok så meget og råbe på ture i skoven eller andre udendørs aktiviteter. Næh nej. Ikke når man har lovet noget. Nå... men filmen var heldigvis rigtig god, så hvis det bliver regnvejr en af dagene og du trænger til en biotur med ungerne (eller uden?) kan jeg klart anbefale "Den bestøvlede kat"! 


Inden vi tog afsted var vi faktisk også inde (!!!) Og jeg forsøgte mig med en lille taske/pung i mit nyindkøbte wannabe liberty stof fra Stof 2000, som jeg spottede i går hos Malene.  
Ligheden er mere end slående!  
Her er det det originale liberty, der ligger øverst. Farverne varierer lidt, der er grå blomster på kopien. 


test-taskepungen...

Jeg har hørt at der er optræk til frokostpicnic i haven nu... Aaaaah... søndag!

6 kommentarer:

Mia sagde ...

Hej Betine
Jeg købte også lidt liberty-kopier i Stof 2000 i går...noget af det skal i hvert fald blive til bukser til mig selv.
God søndag...min bruges på symaskinen
KH Mia

Helle Jakobsen sagde ...

Kopi stof eller ej, den er blevet flot. God picnic :)

Leizys Barslerier sagde ...

Ligheden er da godt nok slående! Og meget fin lille pung :o) God det var mig der skulle på picnic i haven, det lyder bare som en dejlig søndag :o)

heidi sagde ...

Årh fuck, det er jo det Susanna jeg har været på udkig efter i hundrede år!! Jeg skal i Stof 2000 asap! Tak for fantastisk tip.. Er helt rastløs og lettere panikslagen nu og angst for at det skal blive flået fra hylderne, inden jeg når at få..

betine sagde ...

Hæ hæ... Sådan fik jeg det også fredag aften, da jeg så det hos Malene og jeg hastede derud i går da de åbnede :) Var endda nødt til lige at spørge hende den søde dame derude om de fik MERE... Bare så jeg ikke fik kvalme over ikke at hamstre maange meter :) Det gør de, sagde hun... Der er et helt LAGER! Så bare træk vejret ned i maven igen... Jeg er sikker på du nok skal få. Ellers må du sige til - så hamstrer jeg noget til dig!

Malene sagde ...

:) Ja, ligheden er ganske enkelt slående. Jeg så ikke printet til venstre, da jeg var det. Det er jeg helt vild med, så det bliver jeg da vist nødt til at komme ned efter:) Hvis bare man så kan nøjes med at købe det, man har sat sig for denne gang:)