torsdag den 9. februar 2012

hjemmedag med nullergøjen...

Viola har fået øjenbetændelse, hoster, sprutter og snotter over det hele... nårh, lille mus. Det er da bare ikke i orden.  Jeg har tjansen hjemme med hende i dag - og vi hygger os gør vi!


Der er kommet post til mig fra minimega, jeg skyndte mig ind i shoppen og bestilte lidt af det skønne papir og nogle honeycomb bolde, inden det var for sent - og fik endda ekstra med i pakken. Åh - det er altså ærgerligt at det stopper!  
Der er dog stadig 50% på det hele i morgen med - så hvis du ikke har været forbi shoppen, kan du nå det endnu :)  

Nullergøjen krutter rundt i stuen alt i mens elskede Pingu kører i fjerneren...  Der er heldigvis en lækker papkasse og en hoppesofa lige indenfor rækkevidde, så kedeligt har hun det bestemt ikke, selvom hun protesterede noget over bare at skulle gå FORBI lågen til vuggestuen i morges, da vi afleverede Pelle i børnehaven. WTF??


4 kommentarer:

KagerbagerRikke sagde ...

Org ja de er fine, var heldig at bestille nogle i december :) venter også på min pakke med fint papir.

God fridag til dig :)

Mette Rasmussen sagde ...

Det lille pus, selvom hun nu ikke ser særlig skidt ud, som hun springer over bordet;) ØV ØV - kendte ikke minimega, men alt var udsolgt... De der papirs kugler havde ellers været skønne på Luksens værelse;) Nyd dine lidt for mig også:)

Malene sagde ...

Fine sager du har modtaget. Øv, jeg gik lidt for længe rundt om mig selv og kunne ikke helt bestemme mig for, hvilke bolde i hvilke størrelser og pludselig var de fleste udsolgt. Men jeg fik da noget af det fine papir. Synes også det er vildt ærgerligt, at det lukker.
God bedring med Viola:)

frk.regnbue sagde ...

Så fint og festligt pynt:-)
Kh Christina