fredag den 17. februar 2012

nye smuksakker

Ih... Se lige hvad der er landet hjemme hos mig i det lille gule...
De skønneste retro børnestoffer - købt (i dyre domme) på TS sammen med Mia
Hurra for at dele!!


Og så er det allerede weekend igen - heldigvis en lang en af slagsen. På mandag fylder min smukke, dejlige, vidunderlige lillebitte kæmpestore Viggapige hele 8 år, så jeg har fri og kan bruge hele dagen på at fejre hende. 

Rigtig god fredag aften til dig... Jeg vil nyde roen med et dejligt glas rødvin den næste halve times tid, mens ungerne gnasker sig igennem fredagsslikket...

10 kommentarer:

gitte sagde ...

hej Betine, wauuu hvor er det noget skønt stof du har køb dig.. Du skrev inde på min blog at du ikke kom over til genbrugs marked i OCC.
Det var virkelig et godt markede så det var da rigtig øv du ikke kom afsted...
Da jeg har læst din besked kigger jeg forbi din blog, og der er bare et eller andet der siger mig at jeg har mødt dig før... tænke tænke tænke, det jeg kom frem til, er efterhånen ved at ligge en del år tilbage, men jeg er sikker på at jeg har klippet dig over på mit gamle arbejde, det var også navnene Vigga og pelle der fik klokkerne til at ringe... Men kan det ikke godt passe at du er blevet klippet over hos Steen Frank i rosengårdcentret ihvertfald for en del år tilbage... Jeg hedder selv Gitte, hvis det hjælper dig lidt på vej.. og jeg er sikker på at det var da pelle var en lille fyr...... Er jeg helt tosset... ??
god weekend fra Gitte

betine sagde ...

Guuuud, Gitte... Nej, du er ikke helt tosset - det var da dig, der var min yndlingsfrisør og klippede mig, da Pelle var en lille prut og var med i barnevognen!
Jeg har altså også synes der var et eller andet bekendt over dit billede... Ai, hvor er det sjovt!! Du kom aldrig tilbage efter din barsel, vel? Klipper du så slet ikke mere?

Fedt du fik så meget med hjem fra markedet - jeg skal da så meget holde øje med om der kommer sådan et igen :)

Rigtig god weekend til dig også :)

betine sagde ...

Hov... Kom til at skrive svaret nedenunder i stedet :)

Boselade sagde ...

Det stof er helt fantastisk! Kan godt forstå at du måtte eje det ;-)
God weekend til alle jer!

betine sagde ...

Ja, det er bare så flot! Og Tak :) Også god weekend til dig!

Malene sagde ...

Smukt, smukt stof. En deler jeg vist skulle have været en del af. Sig til hvis du kan undvære et lille hjørne af dem hver i en (bytte)handel:)

gitte sagde ...

Der kan man bare se verden er lille bitte, hvor er det hyggeligt at se dig herinde..
Jeg gik på barsel med min mellemste Christian i november 2007 og kom tilbage efter barsel i marts 2009 men ramte lige ind i finanskrisen og så var der ikke mere arbejde derover.. i marts 2010 fik jeg så vores nummer 3 Frederikke men nåede aldrig at finde arbejde i mellemtiden... LIdt svært med en topmave og barsel i vente..siden Frederikke blev født har jeg gået hjemme som "hjemmegående husmor" nu er jeg startet som selvstændig og laver og sælger børnetøj og ass. til børn. Så jeg arbejder ikke længere som frisør, sådan da !!!!! hehe... Markedet i Occ kommer 1 gang om året og altid i Feb. så du må da afsted næste år... Men jeg fik nogle foldere derover, over markeder på fyn her i foråret og sommeren, og der kommer rigtig mange.... så jeg ved godt hvad jeg skal lave....
Bor i her i odense nu ? for det gjore i da dengang ik ?
det kunne da også være vi skulle finde ud af at lave nogle byttehandler, kan se vi går efter mange af de samme stoffer.... og hvor er det også nogle skønne ting du laver... guf for øjet..
Gitte

Line / Xo Ein Ding sagde ...

Hvor er de flotte! Jeg må indrømme, at jeg er temmelig misundelig, men jeg glæder mig til at se, hvad de skal blive til.

Kh Line

Marianne sagde ...

Ja, de er fine!! Det er en god idé at dele. :)

Mia sagde ...

jaaa..glæder mig til mit dukker op med posten..det er bare så fint.
God weekend..og ja, min mor er heldigvis okay igen.
KH Mia