mandag den 13. august 2012

Første jerseykjoleforsøg... Nu med billeder....

Jeg fatter ikke hvordan jeg har kunne undvære den... Min nye frøken Bernina... Aaaarhmen altså - sikke en verden, der har åbnet sig. En verden i stretch og med masser af wrooooooom.... 
Jeg har testkørt den hvert ledigt øjeblik i weekenden - og her til formiddag er mit første, hvis jeg selv skal sige det - vellykkede projekt færdigt... Sådan lidt med yay effekt. Der er selvfølgelig rum for forbedring - halsåbningen er nok liiiiige stor nok, men altså... Det kan jeg godt leve med. 
Mønsteret er tegnet af efter en kjole fra småfolk - jeg kan så godt li' det svung, de har - de kjoler... 
Min Mac er stadig ikke på toppen, så jeg har et pokkers besvær med at lave nye indlæg, med at kommentere hos jer - ja, endda med at shoppe. Ai, det er ikke godt!!! 
Lige nu er den hos lægen, så jeg håber den snart er sikkert hjemme igen. ØV, det er bare træls. 
Og så er det altså derfor der ikke er så stor aktivitet her på bloggen lige pt. Jeg instagrammer - så hvis du har lyst til at kigge er mit brugernavn betinen.

5 kommentarer:

Trine/Stjernepels sagde ...

Hej Betine,

Kan du så ikke lige instagramme kjolen? :-) Sidder jo og er mega nysgerrig, men kan ikke se billedet i indlægget, hverken på comp eller fon. Er selv lige startet ud med jersey, men må for nu undvære en overlocker og tænker stædigt man da nok kan leve uden (lidt ligesom da vi fik børn, og stædigt holdt fast i, at bilen ikke sku' skiftes ud til en stationcar... host, det blev den så alligevel ;-)). Men altså, det lyder jo til at livet er noget nemmere med endnu en Bernina i maskinparken...?
Kh. Trine

betine sagde ...

Hej Trine...
Jeg kan godt se, der er sket et eller andet med billedet.... Iiih - jeg savner min Mac! Det er åbenbart ikke lige sådan at uploade billeder via IPad? Hrmf altså... Nåmmen - kjolen er instagrammet nu ;) Jeg har også længe tænkt at den der overlocker ikke var SÅ nødvendig - min almindelige maskine har jo "overlock funktion" men altså.... Nej, hvor er jeg glad for den. Fantastisk sammenligning med stationcar - det er præcis det samme nemlig - bare på en anden måde :)

Kh.

Maria på Abeslottet sagde ...

Øj! Du kommer da til at sprøjte kjoler ud nu :-)

Albertemor sagde ...

Hvor er den bare fin. Elsker da bare det print:-)

betine sagde ...

Maria - he he... Ja, der er jo en vis risiko :)

Albertemor - Tusinde tak :) Jeg synes også det er et rigtig fint print.