onsdag den 8. august 2012

Burger anyone?


I bedste blogland stil har McDonalds netop lanceret en ny konkurrence - nemlig DIY burgeren.
Måske har du opfundet verdens bedste burger derhjemme i dit køkken, i sommerhuset eller kolonihaven? Eller måske synes du det kunne være sjovt at strikke en sammen - helt fra bunden? Så kan du nu dele den med alle os andre - i bedste DIY stil... 

Brug din opfindsomhed og skaberkraft til at lave Danmarks mest velsmagende og originale burger – og få den på McDonald’s menukort til efteråret.

McDonald’s gør sig umage med at følge med – og leve op til – kundernes behov og smagsløg. Derfor er blandt andet McFeast og Chicken Salsa Cheese skræddersyet specielt til de danske restauranter. Rundt omkring i landet er det også muligt at vælge en grovbolle med højt indhold af rugmel frem for den klassiske af hvedemel. 

Jeg selv er ret "slem" til ALTID at vælge den samme burger, når jeg får mad fra McDonalds... 
McChicken. 
Mmmm... 
Sååå - jeg tror jeg vil gå i gang med at brygge på en lækker en med kylling - og mojo! Sådan en canarisk-inspireret fætter, der smager lidt af sol. Eller meget. Det kan man da godt trænge til ovenpå alt det regn, hva.... 
I øvrigt kan du nu prøve at lave din egen big mac derhjemme. 
Se her: ekstrabladet.dk/kup/fodevarer/article1789787.ece. Det er første gang, at McDonald’s afslører den hidtil hemmelige opskrift bag dressingen i Big Mac’en.
Ingen kommentarer: