fredag den 24. august 2012

wuuuush... så gik den uge!

Pyh altså... Denne uge har været i stærk kontrast til sidste!  Med arbejde, børns skole, børns sport og egne (lange) møder er der bare ikke plads tilbage i kalenderen til ret meget andet end at smøre madpakker og med lidt held sove en smule. 
Dagene er tætpakkede og det er næsten ikke til at holde ud - jeg tør slet ikke tænke på hvordan det bliver til november, når det regner og er mørkt!
Heldigvis er det jo stadig august - det er weekend og jeg har lige fået en sending jersey fra malika-rosa... Kender du ikke den skønne butik - ja, så er det på eget ansvar at kigge forbi, for uh, der er mange fristelser!

Jeg nåede (mirakuløst), midt i det hektiske program, at sy (endnu) en kjole til hende nullergøjen i ugens løb - i det skønneste stof. 
Før jeg fik min dejlige overlocker kiggede jeg misundeligt på det hos søde Mia, så lykken var stor, da jeg selv fik det skønne print i hus. 


Ærgerligt det  ikke var til mig selv, hva... 

Øj... der er mange ting at kigge på...Nåmmen... Tilbage til den sending der.. Lur mig om ikke der kommer endnu en kjole eller 3 snigende lige pludseligt. Det tror jeg nok, der gør...12 kommentarer:

Christina sagde ...

Så'n en overlocker ønsker jeg mig også.. Go weekend med dine stoffer og dine søde :)

Kabakü sagde ...

Ih altså det er nogle virkelig fine kjoler du får syet... Har du selv lavet mønsteret?

lotte sagde ...

super sød kjole og ja de har meget lækkert hos malika og rosa

Didde-Louise sagde ...

Helt skøn kjole da! Og de andre tre stoffer er simpelthen også for lækre!

mom of mini sagde ...

hvor er det bare nogle lækre mønstre på de stoffer :)

www.voresmini.blogspot.com

Trine/Stjernepels sagde ...

Vil ha', vil ha', vil ha'! Både en overlocker og jerseyen (som jeg også har gået og savlet efter, da barselsdagpengene er sluppet op) - og mere TID! Gruer for arbejdsstart - så sejt du har fået produceret ved maskinen, den er SÅ fin!!

Oline Art sagde ...

Det er dog en vældig misundelses værdig bunke jersey du har dig der... Man kunne godt gå hen og blive fristet til at kigge forbi Malika og Rosa (absolut en af de bedste stofbutikker på nettet)

Jeg gruer også lidt for hvordan min nye hverdag kommer til at blive når jeg starter nyt studie næste mandag. Det bliver en kæmpe omvæltning, men der SKAL bare være tid til det kreative også, ellers går jeg til grunde:-))

Jane sagde ...

Endnu en smuk kjole fra din hånd :0)
Ærger mig over at jeg medt brugte jersey kjolerne som nattøj til Ida da hun var mindre, så nu kan jersey kjoler ikke være andet ....
God weekend, håber du får lidt tid ved maskinparken ;0)

Unknown sagde ...

Hold K*** noget lækkert stof!

Mette/DigogMig sagde ...

Nej hvor er den fin!! Jeg har selv det stof liggende. Jeg ved bare ikke, om det skal blive til en trøje eller en kjole. Hvor har du mønstret fra?? Jeg har selv prøvet at lave et efter en Småfolk kjole, for jeg har ikke kunne støve et færdigt op nogle steder.
Kh Mette

Marianne sagde ...

Det må være fantastisk at have sådan en kjole på, når man er en lille pige - både motivet, blødheden og elasticiteten!! :D

Anonym sagde ...

Åhhh suk altså. Min den "lille" kunne da godt lige bruge en brun med hvide kløver kjole.... Skønne er de dine stoffer kram m