torsdag den 30. juni 2011

store farveldag

Puuuuuuuh mand!  Det har været en følelsesladet dag i dag. Det var min sidste dag i det lille børnehus, jeg var med til at starte for 3.5 år siden.  Det var også sidste dag for 6 af børnene. Det er altså svært at sige farvel - jeg får vand i øjnene!!!  Men hey!  Jeg fik også gaver...  Det er jo altid dejligt :)


Se lige her for nogle lækkerier!




det smukkeste chokolade ever... Kan næsten ikke nænne at ødelægge det!



tusinde tusinde TAK, Jonathan og Johanna - og co. !!!


skøn skøn thekop i yndlingsfarven - og lækkerheds the, som jeg virkelig glæder mig til at smage. Det dufter helt vidunderligt.  Der var også chokolade, men det kunne jeg altså godt nænne at ødelægge...  TAK, Karoline og co. 


 

fint fint kæmpekort fra alle mine trutter.  Skal selvfølgelig have ærespladsen på væggen i stuen...  :) 


skønne ugleøreringe fra mine (eks)kollegaer - de passer!  

Jeg fik også rødvin og blomster...  Og masser af dejlige kram.  

Sikke en sidste dag, det var.

I morgen starter et nyt eventyr. På cykel.









onsdag den 29. juni 2011

lille nørd

bor hjemme hos mig...  Lile nørd som i star wars nørd....  Der er lyssværd allevegne - og ALT siger som lyssværd...(lettere irriterende, faktisk) Hvor skønt med sådan en fantasi!!! Pølser frisk fra grill, sugerør, sytråd, tandbørster, agurker, solcreme, tusser - you name it! schuuum schuuum siger det. Agtigt!


Nu er lillenørden klar til børnehave i 30 graders varme - iført SORT tøj OG strømper!!! (Som luke skywalker - glem retro, glem katvig... Glem det mor, det er griiiiimt - jeg vil ha SOOOORT!) og selvfølgelig har han monteret sine lyssværd på outfittet. Mindre kan vel ikke gøre det, når man både skal kunne være en Jedi og en Darth...




Mon han får det hedt i dag? 
Mon han overgiver sig til det lækre nye kække grønne, jeg har givet ham med i reserve... Det, der anes på sofabordet i baggrunden...

Nullergøjen derimod, er sommerklar i sin nye fiskekjole - helt uden overtalelse. Det skal vist lige nydes, så længe det varer!
(Det er slut på skofronten - hun kom afsted til vuggestue iført det her OG gummistøvler!)


Det kan da kun blive en skøn dag!









mandag den 27. juni 2011

sushi anyone?

Det skønneste guldfiskestof landede hos mig i dag... Egentlig havde jeg købt det for at sy en kjole til nullergøjen, meeeeen... Ved nærmere (egoistisk) eftertanke blev det altså til en nederdel til MOI!!!  I låååååve it! 




Det sjoveste var, da Viola spottede stoffet... Vi bruger babytegn herhjemme - og straks begyndte hun at lave tegnet for fisk. Tænk hvis jeg havde syet den til hende, så kunne hun gå rundt og sige som en gubbi dagen lang :) 

søndag den 26. juni 2011

krymp hvad krympes kan...

Det måtte jo prøves!  Det er som om der er en ny dille i Blogland.Jeg har i hvert fald på både den ene og den anden blog fulgt med i alskens fantastiske krymperier - taget tilløb og NU skulle det så være.  
De første forsøg blev temmelig krøllede, men så var det som om der pludselig skete noget... 


Se lige her en skøn ring, min lille fis har lavet.  Hun er ret klar til at lave mere af samme skuffe i morgen!





Jeg forsøgte mig med et navneskilt til døren. I mangel af et smukt et fra Liebe. Det er bare ikke helt det samme (slet slet ikke helt det samme), så jeg ønsker mig altså stadig et fra Liebe... 



Eftersom det er kikset, viser jeg kun et lille bitte billede... Så bilder jeg mig selv ind, at det ikke ser helt så slemt ud :) 

Tilbage i tryghedszonen blev der syet (endnu) en nederdel til Nullergøjen...  Jeg elsker simpelthen de fine fine libertystof!





Det blev også til et par berberbukser til Pelle... Dem må jeg vise frem når de er på - de gør sig ikke særlig godt uden fyld :) 


Nu vil jeg gøre mig klar til de sidste 4 dage på mit "gamle" arbejde inden det nye starter på fredag. Det er lidt vildt!!!








lørdag den 25. juni 2011

vi´ de vilde kaniner....

Jeg faldt over det her skønne stof den anden dag.



Det er ikke mindre end perfekt til min lille kaninentusiast, som for ikke så længe siden havde bildt alle tøserne i 0.C ind at der var flyttet en langøret bandit ind her på matriklen, så de kæmpede om at komme med hjem og lege.  Dyret, der var tale om, boede i en kasse fra aarstiderne - var egentlig af hø og havde tabt begge ører...  Hurra for fantasien - og for skønne stoffer :)




Ha´ en skøn aften.

Kh - Betine










onsdag den 22. juni 2011

Gnøf....





:)

Der mangler altså noget farvet på Nullergøjens radiators "her kan-lige-hænge-noget-dims" (???). Ham her skal fylde tomrummet ud. Jeg lister ham på plads lige om lidt.

og SÅ er det vist tid til at krølle sammen i sofaen med det nye Boligliv. 


tirsdag den 21. juni 2011

Nye balloner...

Ja... Altså bukseballoner (aka ballonbukser) til nullergøjen, blev det til i dag, mens jeg nursede min lille (store) syge pige, som genså den ene Disneyklassiker efter den anden og faktisk slet ikke gad underholdes af mig - kun serviceres.


Det grønne stof med bambierne er altså bare fint og det lilla babyfløjl så blødt så blødt.  Begge dele er købt her.





Så skal hun jo bare lige finde ud af at få dem på :)













mandag den 20. juni 2011

2 meter strikket pølse...

Det sidste lange stykke tid har min lille (store) Vigga stædigt øvet sig i at fingerstrikke. Hun har haft fint indpakkede "garnboller" med i skole og gladeligt foræret "halstørklæder" til både klasselærer, pædagoger og hvem der ellers har været i nærheden. Men NU kan hun s..  og hun strikker og strikker og strikker den ene meter efter den anden. Det er hyggeligt!



lørdag den 18. juni 2011

Oooooh... En knap

Hos tanterne inde i byen, hvor jeg bor, findes de skønneste knapper.  Jeg nåede lige derind forbi efter friske forsyninger den anden dag - og se her, hvor heldig jeg var - der var stadig nogle tilbage (jeg har nemlig hentet forsyninger før)



Aaaarhmen hvad - de er nærmest lige til at spise jo!


skønt tantegarn i dejlige farver


Voila - armbånd a la Christina/Krudtuglens Mor. 



mandag den 13. juni 2011

Så så man lige mig....

bruge formiddagen på at sy en (rigtig) kjole...  Aaaarhmen hvad - og endda HELT selv.  Nårh ja, det var egentlig ikke så svært, men alligevel - det var ikke engang kun lige ud, der er faktisk knaphuller!!!! Tror endda jeg godt tør prøve igen.  
Det er også blevet til et par mere af de skønne skønne blomsterspænder.




Eftermiddagen har vi spenderet på stranden... Med boller, muffins, kaffe og pjaskeri i vandkanten...  Hvor skønt altså! 





Hjemme igen måtte Nullergøjen liiiige ud og køre lidt ræs på den elskede scooter imens jeg forsøgte at fange hende i den nye kjole. Det er altså bare ikke nemt!!!!! 



Skål... Og tak for i dag :)

















søndag den 12. juni 2011

sikke en dejlig dag det er i dag.

Vigga har besøg af sin dejlige veninde, Matilde. Der er tøsefniseri over hele linjen - og alle 4 unger leger i skøn forening. Lutter idyl, er det (indtil videre i hvert fald)
De har leget så godt at jeg kunne snige mig til lidt eneogalene tid med Fru Singer - OG Hr. KitchenAid fik rørt en kage sammen. Aaaarhmen altså. Hvilken herlig dag.







Mums... Ham, der lige er fyldt 40, ER sendt afsted efter piskefløde. 

Jeg håber din dag er ligeså skøn som min :)

lørdag den 11. juni 2011

Blomster i håret...

Anna, med bloggen LaRaLil, har lavet en DIY (find den her) med de skønneste stofblomster til håret. Det måtte jeg også bare prøve! Her er den første - for jeg skal altså SÅ meget lave endnu flere...  


Den blev straks taget i brug!




Vigga elsker den!






Tulle og Bølle

Aaaaaaah!  E.N.D.E.L.I.G weekend.  Hold op altså - hvor kommer de bare nogle gange på de bedste tidspunkter. Sådan er det med denne her.  Og den er oven i købet lang.  Det kan ikke være bedre.
I starten af ugen fik jeg den skøøøøønne skøøøøønne skøøøøønne stofpakke, jeg havde købt af Anita.  Aiiiii altså - så mange lækkerier på en gang.  
Jeg har ikke haft vildt meget tid til at sy noget som helst i den forgangne uge, men en lille bøllehat, i lidt af de nye stoffer, er det da blevet til. 
Nullergøjen er godtnok ikke specielt begejstret og tager den af konstant.  Bindebånd må der vist til!




Her til morgen blev det lige til et par tullebukser i det skønne hvalstof og lidt gult med prikker. De fik lov til at blive på. Modsat hatten :)



I eftermiddag skal vi på picnic med Klokkeblomstens klasse. Jeg er sikker på det bliver vildt hyggeligt!  

Hvad skal du lave?

Kh - Betine 


mandag den 6. juni 2011

Smuksakker!!!

Jeg eeeelsker pæoner!  Stor var min glæde, da jeg den første sommer i min egen have opdagede at jeg ikke kun var blever hus/haveejer, men hus/haveejer MED pæoner!  Jeg frydes hvert år, når de springer ud...  Det har de lige gjort. 



MUMS!
Har du en yndlingsblomst?

søndag den 5. juni 2011

Sommerferie... Kom NU

Ja, altså... Jeg er gået lidt i feriemode!   Jeg har nemlig haft min dejlige lille familie (eller... vi er jo 5, så lille og lille...) med i Lalandia/Legoland her i weekenden - og kan godt mærke at jeg faktisk er ret klar til ferie. Som i nu. Ikke først om flere uger. (suk) 
Der var dømt weekend udelukkende på ungernes præmisser og sikke en weekend, vi har haft!  Vi har kastet os i bølgerne, rutchet ned af de vildeste baner, fulgt strømmen og nydt varme boblebade under blå skyfri himmel.  Nullergøjen har været i desserthimlen (brød sig faktisk på ingen måde om det der vandhejs) og har også underholdt hele centret med sin ufatteligt nuttede numsevrikkende dans, sammen med selveste Monky Tonky (jo jo... Og det er en stor abe, altså!) Jeg håber ALDRIG, den film forsvinder fra mit indre øje :)




Pelle synes det fedeste overhovedet var de gamle både, som han, efter eget udsagn, var VILDT sej til at styre. Man kan godt ane et lettere selvfedt udtryk her, synes jeg!




Vigga har fået sit helt eget kørekort og mente, at så kunne hun sådan set godt styre Mazdaen hjem til Odense fra Billund. Hmmmm...  



Jeg har fået mig et nyt salt og pebersæt. Aaaaimen, hvad!!!  De banditter her, måtte jeg altså bare eje.






Håber også din weekend har været skøn.