lørdag den 11. juni 2011

Tulle og Bølle

Aaaaaaah!  E.N.D.E.L.I.G weekend.  Hold op altså - hvor kommer de bare nogle gange på de bedste tidspunkter. Sådan er det med denne her.  Og den er oven i købet lang.  Det kan ikke være bedre.
I starten af ugen fik jeg den skøøøøønne skøøøøønne skøøøøønne stofpakke, jeg havde købt af Anita.  Aiiiii altså - så mange lækkerier på en gang.  
Jeg har ikke haft vildt meget tid til at sy noget som helst i den forgangne uge, men en lille bøllehat, i lidt af de nye stoffer, er det da blevet til. 
Nullergøjen er godtnok ikke specielt begejstret og tager den af konstant.  Bindebånd må der vist til!
Her til morgen blev det lige til et par tullebukser i det skønne hvalstof og lidt gult med prikker. De fik lov til at blive på. Modsat hatten :)I eftermiddag skal vi på picnic med Klokkeblomstens klasse. Jeg er sikker på det bliver vildt hyggeligt!  

Hvad skal du lave?

Kh - Betine 


4 kommentarer:

Malene sagde ...

Altid dejligt med nyt stof:) Fine ting du har syet. Her har den stået på rengøring af den gamle lejlighed så ville hjernens gerne ha' byttet med dig:) Håber I havde en god eftermiddag!?

Stine S sagde ...

AJJ hvor er de bukser bare fede! Vil du fortælle, hvor du har mønsteret fra?
Hilsen Stine

betine sagde ...

Malene - ja! Nyt stof er bare dejligt :) Jeg har heller ikke glemt dig - tiden flyver bare så frygteligt stærkt lige for tiden. Kan godt forstå du godt ville bytte - rengøring af noget, man er flyttet ud af er bare heller ikke ligefrem det fedeste :) Picnic´en var rigtig hyggelig!

Stine - Tak :) Mønsteret er fra Stof2000 - det hedder Liam.

Kh - Betine,

Malene sagde ...

Det er helt ok. Jeg er heller ikke nået til at pakke stoffet ud endnu:) Vi skrives bare lige ved...håber du nyder pinsen!? Det ser i hvert fald sådan ud ifølge dit seneste indlæg - skønt.