mandag den 27. juni 2011

sushi anyone?

Det skønneste guldfiskestof landede hos mig i dag... Egentlig havde jeg købt det for at sy en kjole til nullergøjen, meeeeen... Ved nærmere (egoistisk) eftertanke blev det altså til en nederdel til MOI!!!  I låååååve it! 
Det sjoveste var, da Viola spottede stoffet... Vi bruger babytegn herhjemme - og straks begyndte hun at lave tegnet for fisk. Tænk hvis jeg havde syet den til hende, så kunne hun gå rundt og sige som en gubbi dagen lang :) 

2 kommentarer:

heidi sagde ...

uhh, nice! Du er sgu da effektiv, hvis du liiige får syet en nederdel samme dag som stoffet kommer ind ad døren. Bare det var mig. Jeg syede et par stykker sidste sommer med rib i livet, men havde bare sjusset mig til hvor langt det sku' være, så efter at jeg havde haft dem på i 5 min. var de helt slappe og sjaskede, fordi det så åbenbart ikke havde været stramt nok.

Er der en smart metode eller tommelfingerregel, man bruger? Altså sådan noget m ens livvidde minus 1/3 eller noget? Kan ellers godt lide rib linninger. Har en teori om at de strammer op og holder maven lidt inde. Når den vel at mærke er stram nok. Altså ribben :o)

betine sagde ...

Nogle gange er det bare som om tingene går op i en højere enhed... Tro mig.. Så effektiv/hurtig er jeg ikke hver dag :)
Der er helt sikkert en eller anden smart fidus til hvordan ribben forbliver stram og holder maven smækker, men jeg gør som dig... Sjusser og ender også ofte med at ribben slet ikke har den der heldige opstrammende effekt :) Måske en kombi med de der strømper du havde købt er vejen frem? Ai... så kommer ribben nok bare til at være aaaaalt for løs :) Hmmmm... Det må kunne googles!