fredag den 30. september 2011

TO DO # 1

Jeg hopper med på westmoses to do/ ta da...


Ugens projekt er (endelig) at få ryddet op/ sorteret i vores store skabe i køkkenet... Det er ligesom om tingene bare hober sig op, både på de synlige og de skjulte hylder - og jeg bliver SÅ pinlig hver gang Viola kækt åbner lågerne, når vi har gæster - oh rædsel, de ser mit rod... Så nu skal det altså være slut med det.

suk... der er lidt at gå i gang med... 


OG så skal jeg ha syet nogle huer - EG style... 

7 kommentarer:

Bebe sagde ...

Gode projekter :-) Jeg har også en laaang liste, men har nu kun planer om at nå et par punkter :-) Fortsat god weekend!

Bebe sagde ...

Synes for øvrigt du skal kigge forbi Tina Dalbøges blog - er temmelig sikker på at du bliver glad ;-) Tillykke!!

betine sagde ...

Guuuud nej altså - hvor er det vildt :) Jubiiiiiiii!!!!!!!!!

Louise sagde ...

IIII guder hvor er de dog skønne disse skabe, og ikke mindst indholder... ALLE De mumi kopper, nej hvor er jeg misundelig :-)

Men hvor fedt lige at høre du bare smidder noget andet i de dåser, end hvad der lige står. Jeg er selv ret hook på den til fuglefrø, men ved bare ik helt om jeg lige føler for at klaske den på morgenbordet:-) :-)

Må jeg dog lige sige, du skal holde øje med www.purestyleliving.dk de har også de fleste af dåserne, og de er ofter lidt billigere end box.... og så kører de tit tilbud og udsalgs halløj der inde... bare et lille fif :-)

betine sagde ...

Hi hi hi hi Louise :) Jeg ved nu heller ikke om jeg ville smide den til fuglefrø på morgenbordet... Fnis!!! Men fin, det er den!!! Og tak for tippet :) Jeg vil helt bestemt holde øje!!! Moods er også noget billigere med dem end box - jeg har lige bestilt en grøn til ris (ups) Jeg flyttede om på det der stod på hylderne og så manglede der ligesom noget... Kender du det?

Louise sagde ...

øøøøhhhh ja, det kender jeg sådan ca. ALT til.... og mit STORE problem i denne måned er, at jeg havde 200 kr. til mig selv, og jeg brugte 250 idag... så det er temlig problematisk hvordan jeg skal få måneden til at slå til.... der er SÅ MANGE ting jeg gerne vil ha... øv øv øv

betine sagde ...

Suk... Sådan er det også her. Øv øv!