lørdag den 3. august 2013

sommerferiesyslerier...

Der er røget lidt af hvert igennem hænderne og maskinerne her i ferien - vi har haft en dejlig blanding af dage hjemme og forskellige udflugter, så der har været tid til det hele - både råhygge og krea... 
Det har er skønt og vi er heldigvis slet ikke færdige med at holde ferie sammen endnu - eller.. Teknisk set har jeg ikke ferie mere, men er nu officielt på barsel... (ALLEREDE???!!! WHAT!!!) 
Men de andre... De har stadig ferie - og det er dejligt!
Alle tingene her er allerede røget videre til nye ejere - jeg laver gerne mere på bestilling :)
9 kommentarer:

Mette/DigogMig sagde ...

Sikke nogle super skønne ting du har fået lavet! Du har da været mega kreativ her i ferien. Jeg har nærmest ikke fået syet noget som helst...
Vildt at du allerede er gået på barsel. Jeg synes nærmest lige du har fortalt, at du venter dig :) Ved I forresten om det er en dreng eller en pige?
Kh Mette

Oline Art sagde ...

Det er så fint - Ved du hvad navnet er på printet i de blå og lyserøde farver på nederste billede? Ville ønske vi havde mere ferie. Hverdagen starter på mandag...

Simone sagde ...

Virkelig flotte ting. Du har godt nok været kreativ :)

Tine sagde ...

Hvor vildt at du allerede er på barsel! Hvornår er det du har termin? Og kommer der ikke et mavebillede? ;)

Super fine ting du har syet.

Marie sagde ...

Du er så flittig! Jeg er imponeret over hvor meget du når med mave på og tre børn i forvejen. Jeg er ikke så langt henne som dig, har kun et barn i forvejen men alligevel synes jeg energien af og til kun er til sofaen :-) Puderne du har lavet er vildt flotte! Er det mon et avanceret projekt?

Anita sagde ...

Sikke nogle flotte kreationer Betine, er meget imponeret over din produktion, og så her i varmen...
Tænker stadig med misundelse på din Liberty samling.. ;)

line bank rønne sagde ...

Du er sej Betine - sikke nogle smukke sager du har lavet! Ville ønske at jeg var lige så effektiv som dig!

Finurligheden sagde ...

Vildt, hvor meget du har udrettet, og det er de fineste ting, du laver. Jeg synes, at det er svært at finde energien og lysten til at finde symaskinen frem.

Søster Æblekind sagde ...

Så flotte sager. Er ret vild med det der penalhus agtige ting. Og fatter ikke du kan nå det hele.... Er du sikker på du ikke arbejder i søvne?;)