søndag den 6. maj 2012

weekend i københavn

Vores bededagsferie blev brugt i vidunderlige København - i solskin endda.  Det har bare været SKØNT. Jeg har set min dejlige veninde hele TO dage i træk. Vi har boet på hotel, leget tourister og ungerne har bare været så glade.  Oh, hvilken luksus altså.


Og så har der selvfølgelig også været tid til lidt shopping. Med 3 børn er det ret begrænset hvor mange butikker, det sådan er okay liiiige at ose i, så jeg "nøjedes" med Liebe og RetroVilla. 
(Det er mit dankort nok taknemmeligt for... tøhø)


I RetroVilla købte jeg lidt forskellige tapeter til igangværende projekter i det lille gule. Viola muntrede sig med alle de fine opstillinger udenfor mens Pelle og Vigga havde en fest med at få dørklokken til at bimle. Så det lykkedes mig faktisk at få sådan cirka 7 minutter til at vælge nogle favoritter ud. Og uuuuh, Liebe... Det er SÅ svært at vælge derinde altså. Jeg kunne købe hele butikken. Hver gang. Hvis altså bare....  
Det lykkedes dog at begrænse indkøbene - I må se dem senere. 
Da jeg stod der og pillede ved det hele, blev jeg forsigtigt prikket på skulderen... Ai, det var sjovt - søde Rikke kunne kende mig/mine søde børn, der sad så fint og ventede udenfor.  Hvor var det altså hyggeligt at møde dig, Rikke!!! 
Og hvor var det meget meget spøjst sådan at blive genkendt.


Touristdelen gik op op op i runde tårn og en lyntur i Tivoli - og så stod resten af tiden på hygge med dejlige venner. Ai, hvor skal vi bare SNART til København igen, det føles som at komme hjem! (jeg har boet der i 10 år - og savner den altså!)
Glædelig søndag, derude!!

7 kommentarer:

Tina Rasmussen sagde ...

Lyder som nogle rigtig hyggelige dage!!!

Skønne unger og hvor er det et fedt tørklæde din store datter har på... har du flere billeder af det herinde et sted?

Helle Jakobsen sagde ...

Sikke dejlige billeder og herlige unger. Fed måde at få tanket op på :0)

drudeblaa sagde ...

Ser ut som dere har hatt det topp i København. Så fine bilder. Jeg skuller gjerne vært en tur på Retrovilla. Det er en drøm jeg har.
Men, hva betyr egentlig Nullergoyen. Det lurer jeg på.....?
Ha en fin søndag i deilige Danmark.
Klem, Drude

betine sagde ...

Det var det også :)
Og tak! Jeg har billeder af Vigga med tørklædet på et eller andet sted på bloggen, det er fra foråret sidste år - jeg har lige siddet og prøvet på at finde det, men det lykkedes mig altså ikke. Meget mystisk!

betine sagde ...

Tak, Helle... Ja, det var altså skønt :)

betine sagde ...

Uh, jeg kan godt forstå du drømmer om en tur i Retrovilla - det er et sandt paradis :)

Nullergøj er et kælenavn, det er det jeg kalder min yngste datter - det betyder ikke noget som sådan :)

Hav en dejlig aften!

Kh.

KagerbagerRikke sagde ...

Hej Betine

ja det var sjaut at rende ind i dig, og dine skønne børn og mand. Og sikke fiine ting du fik med hjem, ja jeg var standhaftig og ikk købte noget, ikk før i har fået malet, men så lover jeg at der skal være her igen, heldigvis er det lige om lidt vi daffer afsted.
Lånt min mands lille computer indtil jeg finder den helt rigtige computer
Rigtig god weekend til dig & dine

KH Rikke

Ps jeg får smidt mail afsted vedr Kjole og bukser af de næste par dae, har nemlig fri indtil torsdag