søndag den 20. maj 2012

male male male....

Nøj, hvor tiden bare flyver ALT for stærkt!
  
Vi har brugt miniferien på at male køkkenet - hold OP, det var tiltrængt, så det er bare rigtig dejligt at det er gjort. 
Vi har købt nye hylder og jeg har tapetseret Violas lille køkken (igen) og så kom der også liiiiige lidt på den kedelige grå side af køleskabet... 

Ham på 40 er ved at være småbekymret for al det tapetsering efterhånden - tror han frygter at vågne op og selv være tapetseret inden længe.. He he!

Hvad er din weekend gået med?


17 kommentarer:

KagerbagerRikke sagde ...

Ih hvor ser det fint ud :) lækkert tapet glæder mig i den grad ar få malet her, men det er jo også lige op over.
Lige kommet hjem fra fantastisk pige fødselsdagsbrunch afløst manden der skulle ud at løbe, nyder roen min nullergøjl sover og alma er til pigefødselsdag
Nu skal jeg smække benene op for døgnvagt igår og 14 timers imorgen og døgn igen tirsdag, ja allerede træt ved tanken :((
Nyd solen

Kh Rikke

jeg pusler i hverdagen sagde ...

Så nydelig :)
Fantastisk fine tapeter.
klem fra marte :)

Fie sagde ...

Dejligt med lidt fornyelser:-) Sikke et lækkert køkken Viola har, mine børn har et magen til, men jeg har ikke gjort noget ved det, for det bruges både af Oskar og Ida- og så duer det ikke med lilla og lyserødt retrotapet ;-)

Mia sagde ...

Det ser fint ud Betine:)
Knus Mia

Christina (Carla og krudtuglen) sagde ...

Det er virkelig fint og hyggeligt. Vil du fortælle hvor du har købt den blå bakke, der hænger på væggen? Den er så lækker!
K.h.
Christina

heidi sagde ...

Superfint. Det er SÅ skønt at få ordnet den slags, selvom det er dødssygt når man står midt i det. Lækker, lækker tapet på det lille stykke for enden af køkkenbordet.

Pernille / Jordbærhjelmen sagde ...

Sikke dog et smukt køkken! Elsker det tapet, du har givet køleskabet - det kan din mand fint tåle at blive tapetseret med ;-)
KH

by.bak sagde ...

Skønt tapet, jeg har selv lige købt et par meter af det til et lille skabsprojekt til børnenes værelse. Skønt at få noget praktisk strøget fra to-do-listen, hva? Det kan jeg ikke just prale af, men vejret har været skønt til hygge og slentreture, så jeg klager ikke ... god aften :-)

lotte sagde ...

hvor er det blevet fint det hele, genial ide at tapesere på køleskabet også.

betine sagde ...

Tusinde tak :)

betine sagde ...

He he.... Pelle synes nu også det er fint at lege med det selvom det er lillat og blomstret :) Men var det hans ville jeg nok have valgt noget andet tapet :)

betine sagde ...

Tak, søde Mia :)

betine sagde ...

Tak skal du have - bakken er købt hos Butik Ø på Islands Brygge... Den er svensk - lavet af isak.co - mon ikke den er til at google :)

Kh.

betine sagde ...

Ja, det er bare skønt.... Nu er jeg jo sådan lidt skadet i forhold til det der med at male... Min far har haft et malerfirma, så jeg havde engang fripas til Flugger... Uh, det var tider :) Jeg ELSKER nymalede vægge og duften, der følger med... Så mærkelig er jeg :)
Jeg er også vild med det fine tapet... Det er selvfølgelig fra RetroVilla...

betine sagde ...

Ja, ikke :) Måske skulle jeg lige prøve... hihihihih...

betine sagde ...

Ja, det er bare så fint altså... Glæder mig til at se hvad du laver med det...
Vejret er bare skønt :)

betine sagde ...

Tusinde tak, Lotte!