søndag den 13. maj 2012

om at være træt!

Jeg er træt!  Træt træt træt. Kan ingenting huske og glemmer derfor stort set alt. Træls er det. Jeg har ellers altid haft styr på alting (altså sådan da, ikk...) Men nu er mit overblik bare pist væk og jeg føler mig faktisk ofte sådan rimelig hægtet af. 
Min lille lækre Nullergøj sover ikke så godt om natten - langt de fleste nætter. Der er enkelte vidunderlige søvnfulde af slagsen, men der er langt imellem. I nat har hun været vågen fra klokken 3. Så det har jeg også. ØV! Åh altså... I er garanteret mange derude, der kender det og ved hvor rædselsfuldt det er. Jeg håber virkelig hun snart knækker koden! Nu sover hun i heldigvis sødt ude i barnevognen og jeg forsøger at lade batterierne bare lidt op inden hun vågner igen. Behøver jeg sige at jeg i den grad ser frem til en kort arbejdsuge? Ikke mere piveri for nu, der er da heldigvis også sket gode ting her hos mig. Jeg blev "vækket" af min skønne store Vigga, som havde lavet de fineste mors-dags gaver i SFO´en. Hun havde skrevet det sødeste kort og har bare sådan glædet sig til at skulle give mig dem. De fineste armbånd fik jeg - og en buket hjemmelavede blomster. Aaaahrmen, jeg er så glad. Det er heldigvis jo for det meste helt vidunderligt at være mor!


Pelle og jeg lavede "smoofis" og så var der lækkert brød fra bageren. Det har været en hyggelig morgen.
Formiddagen har jeg brugt foran Fru Singer (som slet ikke er populær hos mig lige nu. Skrammel!!!)
Pelle og Viola tegnede imens - det var så tæt på lutter idyl, som muligt, tror jeg!


Det lykkedes mig at få nogle bestillinger færdige - de er til Louises lille Neel - jeg håber de passer :)

Jeg håber din dag er skøn - gid det var søndag igen i morgen!

19 kommentarer:

Mini ministeren sagde ...

Håber snart du får noget ordentlig søvn. Det er så ødelæggende som noget kan være!
Rigtig dejlig søndag :)

Julie fra Julies Kreahule sagde ...

Betine altså, sikke noget rod med hendes søvn. Ved den lille nullergøj ikke, at det er mors dag i dag? Så kunne hun sgi da godt lige sove lidt længere;-)
Hvor gammel er det hun er?
Håber snart det vender, søvn er bare totalt vigtig.
Men ellers lyder det bare som en rigtig hyggedag. Super fint tøj, det er da lige Neel - eller i hvert fald Neels mor:-)

drudeblaa sagde ...

Så lekre ting du syr. Ikke lett å få for lite søvn. Jeg har en give-away. Håper du vil være med.
Fortsatt god morsdag. I Norge har vi morsdag i februar.
Klem, Drude

Christina sagde ...

stakkels dig... jeg bliver til monster hvis jeg ikke faar sovet - det ved mine børn heldigvis ;) - du skulle lade alle de søde smaa være hos farmand og saa tage paa hotel et eller andet og faa dig en god nats søvn og noget serveret morgenmad :) haaber du faar sovet noget længere de næste par dage!!!

S for sol sagde ...

Hos os hedder det "Smut is" :O)
Du må se om du kan tiltuske dig en middagslur men far passer børn.
Dejlige billeder du har lagt på din blog trods søvnmangel.

Louise sagde ...

Ammmmennn søde du... Hvor er det bare øv med dobbelt øv på.... Men jeg ved jo alt om det der med søvn... Lige pt er vi inde i en go periode natmæssigt, men vi står pokkers tidligt op.... Ved ikke helt hvor jeg skulle finder overskud til arbejde overhovedet..... Eller hvor du lige finder til fru singer!!!

Men HOLD NU OP.... Hvor er det bare fine, elsker dem elsker dem elsker dem.... De er da bare helt perfekte.... Er det en magen til lille Nullergøjen har på... Den er så sød altså.... Håber Neel blir lige så fin i den, selvom hun altså bare ikke har lige så meget fint hår på hovedet!!!!

200procent by bebe sagde ...

Åhh øv, det kender jeg bare alt for godt... Det er bare så hårdt, når man ikke får sovet. Og hverdagen står jo ikke stille af den grund, så man lige kan lægge sig på sofaen til en morfar... Håber du får en bedre nat i nat. Og hvor ser det bare super hyggeligt ud med alle mors dags aktiviteterne - i Sverige er det ikke mors dag endnu, så jeg må pænt vente :-))
Kram

heidi sagde ...

Gid det var søndag hele ugen! Øv, kan godt huske det med den manglende søvn, det er opslidende og ikke til at holde ud. Håber snart hun kommer ind i et godt søvnmønster igen, så I kan hænge sammen og få lidt mere overskud.

KagerbagerRikke sagde ...

Yeah been there done that... :( Sigurd laver også sådanne numre i perioder og ja de er tandudtrækkende..
Håber din nullergøj snart vender kursen den anden vej, sikke fine ting du har fået lavet..
Ja jeg fejrede jo mors dag i Malmø.. Åhh hvikle oplevelse, ja du kan kigge mit indlæg hehehe jeg Svæver endnu
Fik også shoppet lidt det må jeg flashe næste gang, for jeg vil svæve videre idag ovenpå oplevelsen igå
Rigtig god dag til dig og dine

Krammer

Snullemor sagde ...

Ingen søvn og så overkommer du alligevel så meget! Hatten af for dig ;)
Da jeg fik min nummer tre besluttede jeg mig for at jeg ingenting skulle nå, ingenting skulle sy , ingenting skulle male...osv. For jeg husker hvor irriteret jeg blev når et barn vågnede for tidligt op efter en middagslur og "forstyrrede" mig i mine projekter... måske var det også fordi jeg vidste et hun var den sidste og jeg bare skulle nyde! Men når de ikke sover om natten så er det ikke sjovt.... du må tage dig en middagslur sammen med den lille en gang imellem ;)

betine sagde ...

Tak, søde Tina!

betine sagde ...

Ja, det er bare noget rod. Hun kan ikke finde ud af det - hun er 2 1/2, så det skulle jo gerne snart falde på plads. Det påvirker jo selvfølgelig også hende... Suk suk suk :)

betine sagde ...

Tak for din søde kommentar, Drude... Jeg har tilmeldt mig din giveaway og krydser fingrene!

betine sagde ...

Ja... Det burde jeg gøre... Åh, det kunne være skønt :) Gad vide om jeg overhovedet kan sove hvis jeg får muligheden??? :)

betine sagde ...

Ha ha... Kært barn har mange navne :) Og tusinde tak!

betine sagde ...

Ja, det er bare vildt hårdt... Hvornår er det mors dag i Sverige egentlig?

betine sagde ...

Ja, søndag hele ugen - det stemmer jeg for! Det er totalt opslidende - og irriterende fordi jeg glemmer alt og ikke kan formulere hele sætninger... Der virker bare ikke særlig heldigt når jeg lige skal være lidt faglig ind i mellem også... Så jeg håber virkelig bare det snart vender - hun er også bare det sureste løg. Det er jo klart, hun er mødtræt. Lille pus!

betine sagde ...

Fedt, Rikke... Skønt at det var en god oplevelse :)

betine sagde ...

He he... Ja, jeg synes jo ikke selv jeg når noget som helst... Hun er jo ikke så lille endda, hende den lille - hun er 2.5 og en lille krudtugle. Jeg ville ønske jeg kunne tage middagslur sammen med hende, for den er hun nemlig rigtig god til, men der er jeg jo på arbejde - og i weekenderne er det når hun sover jeg har tid til at sy og hvad jeg ellers gerne vil lave, så det bliver sjældent til ret meget soveri der, selvom jeg burde... :)