lørdag den 13. august 2011

to do or not to do?

Pyh - der er larmende stille på min blog for tiden. Det er helt trist!  Men det nye arbejde tager bare rigtig meget energi lige nu, med alle de mennesker, der skal læres at kende... Både de små nye trutter, deres forældre og ikke mindst mine nye, ret så skønne, kollegaer!  Det er hårdt, men det er også helt vildt fedt og jeg er simpelthen så glad for det. Bum!


Denne weekend har indtil nu været dejlig stille og afslappende... De to største vidunderlinger er på overnatning hos mormor og morfar, så det er kun den lille nullergøj, der er hjemme... Det er meget meget sjældent, det sker... Så helt ærligt. Vi nyder det!


Jeg har benyttet lejligheden til at få sorteret i stofferne (dvs - hev dem alle sammen ud af reolen for så at lægge dem sirligt sammen igen), der er malet en stol og bare sådan "hygge ryddet op" (kender du det?)


Nu har jeg altså så et dilemma...  Jeg overvejer en enkelt lillebitte bane tapet inde i stuen (er ikke sikker på at ham, der lige er fyldt 40 synes det er fedt med helt vildt meget blomstertapet derinde nemlig) Men... "kan man det??" Hvad synes du? 

hmmmm.... beslutnigner :) 11 kommentarer:

Mini ministeren sagde ...

TO DO :) Start med en enkel bane og arbejde så videre på ham der lige er fyldt 40 år, og vupti, du har en hel væg ;)

Pimp me up! ... on detour sagde ...

Jeg synes godt man kan med en enkelt bane, hvis den ikke virker ensom og malplaceret ... kan du f.eks. "indramme" banen og benytte stedet til at hænge noget præcis dér?

Bebe sagde ...

Klart kan man det - hvis det bare hænger sammen med resten af indretningen, kan det faktisk blive ret effektfuldt... God søndag til dig og familien :-)

Trine sagde ...

JUhuuuuuuu Så er du på banen igen :-) det er så trist når der er stille på din fantastiske blok :-)

Jeg er sikker på han vil elske det, det har han jo også gjort med aaaaaalt det andet ik :-)

knud

heidi sagde ...

Yes you can :o) Hvis du synes det er for stort et skridt at klistre den på, kan du jo evt bare skære banen af i den rigtige længde og sætte den op med tegnestifter og lidt dobbeltklæbende tape hist og pist. Så er den jo nem at fjerne igen, hvis han eller du bliver træt af den..

Retro-Couture sagde ...

Tak for din kommentar på min blog :-) Og så fandt jeg frem til dig :-) Har meldt mig som fast læser. Du laver nogle skønne ting :-) Glæder mig til at læse mere. Kh. Viola

PisserendensPippi sagde ...

Det ser da vildt godt ud, nogen gange skal de se det "på" før de finder ud af at det er flot !!! ;-P Ja min mand har i hvert fald ikke altid så god forestillingseven LOL og når jeg engang imellem har trumfet noget igennem er han faktisk altid blevet ret glad for det ;) men dobbeltklæbende tape ideen er da meget god så er det jo til at tage væk igen hvis han bliver helt elendig ;)

betine sagde ...

Tusinde tak for alle jeres input :) Jeg summer lige lidt mere over det inden jeg beslutter noget...

Henny sagde ...

Hvad søren er det for søde pompomer du hr i dit vindue?? Home made???

betine sagde ...

Hej Henny :)

Tak - ja, de er hjemmelavede... Det er bare pompom´er på grene - enkelt, men rigtig fint... Jeg har set det hos Camilla Karamella...

Louise sagde ...

JESUS hvorfor har jeg dog ikke været forbi her hos dig noget før... GUDDDD HVOR BOR DU FEDT.... Det må jeg sige.... Den stue der, den jeg ku jeg godt flytte ind i.... Og jeres spisekrog og de fede skabe bagved.... HOLD DA OP.....

FANTASTISK

KH Louise (mortilmernee)