søndag den 21. august 2011

I nydningens tegn

er hvad denne weekend har været... 

den har endda været ekstra lang, da jeg afspadserede i fredags... (!!!!!)
Det har altså godt kunne mærkes - sikke et overskud det giver at holde 3 dages weekend...
I går havde vi besøg af dejlige venner og var efterfølgende selv gæster - sikke en skøn vekselvirkning mellem at varte op og blive opvartet :)

I dag - efter en SEN morgenmad - har ungerne leget med deres venner - en ude, to hjemme. Vi har nydt det fantastiske vejr, spist kagerester fra i går i haven, puttet i hængekøjen, smagt alle æblerne, spillet bold med hunden, leget med vand og bare haft det skønt - på sådan en totalt happy go lucky lalleglad søndagsagtig måde..

 Jeg fik endda fru Singer med udenfor.. YAY!

(hvilket jeg så fik TOTALT røde arme OG næse af - med hvide plamager, der hvor armene bøjer - ikke næsen altså. flot! Det får I ikke billeder af, men jeg spammer alt det andet lige om lidt) 

Nullergøjen fik sig en kjole med sin elskede Daaaardi (bamse) og tullelllle (kylling) jeg håber du også har haft en skøn weekend?!

4 kommentarer:

Maria sagde ...

Hvor ser det bare hyggeligt ud!!! Vi har også haft en skøn afslappende weekend! Den er virkelig fin den kjole! Må jeg spørge hvor mønstret er fra?

Ville du lave mig et par stjerne øreringe? *blinke blinke* ;-)

Og så vil jeg lige gøre opmærksom på mit nye navn!

Www.mostermaria.blogspot.com :-)

Malene sagde ...

Det lyder som den perfekte søndag. Tænk sig at kunne sidde ude med symaskine og sager:) Rigtig hyggelige billeder du har postet også! Håber du får en god næste uge!

Ditte sagde ...

Sådan burde alle weekender være, altså lange. tænk hvis det hed 4 arbejdsdage, 3 fri, hvilket drømmescenarie. Dejligt at høre I har nydt hvert sekund.
Håber du får en god uge ;)

betine sagde ...

Også rigtig god uge til jer!!!

Ja, alle uger burde være sådan... med 3 dages weekender og 4 dages arbejdsuger... Åh ønsketænkning...

Maria... mønsteret er fra stof2000, det hedder vist Iris :) Jeg har skrevet en kommentar hos dig ang. øreringene :)