onsdag den 31. august 2011

kig ind


Jeg synes det er SÅ hyggeligt at "se" hvordan I andre derude bor... Så nu har jeg besluttet, at I også gerne må kigge ind hos mig...  Første stop er nullergøjens værelse, som egentlig slet ikke er et rigtigt værelse, nærmere et gennemgangsrum til de andre værelser ovenpå... Men trods det fungerer det egentlig ret fint (heldigt nok!)
hun kravlede næsten ud af sengen her til aften, så jeg tror vi skal ha pillet siden af her i weekenden... SÅ skal jeg ha syet et sængetæppe og en masse puder til hende! Og jeg har planer om tapet på skabet med de blå svampe - det ligger klar, skal bare lige finde tiden... (kender I det?)
Den skønne mummiuro er købt her

7 kommentarer:

Malene sagde ...

Ej, hvor ser det bare hyggeligt ud! Og at det så fungerer super godt samtidig med, det er jo alligevel en ret så vigtig bonus:)
Hvor er den orange stol mon fra?

pif paf puf aka Lea. sagde ...

Hvor er det bare hyggeligt! Skønne farver! :-)

ffluwer sagde ...

Det ser fint ud med de mange farver. Mange ting at kigge på for en lille nysgerrig trold.

Anonym sagde ...

Hvor er det fint, kan da kun blive i godt humør af alle de farver..

KH Louise

Dorthe Thorup sagde ...

Årh hvor er det et skønt rum - Jeg elsker alle de farver. Det er fantastisk:-)

Fie sagde ...

Lækkert, lækkert rum:-)

betine sagde ...

Tak for jeres søde kommentarer :) Af en eller anden mystisk grund ryger de alle sammen lige pludselig i spambakken.... Det er da træls! Jeg håber det ændrer sig igen...

Malene - stolen er fra IKEA... Den er nogle år gammel og jeg er ikke sikker på de har den i orange mere, men den er der i hvert fald i hvid... :)