fredag den 15. november 2013

Noget om Barbie, leg ... og en giveaway!

Ååårh altså... Jeg kan nogle gange blive fuldstændig nostalgisk når Viola sidder og leger med sine Barbier - hold nu op, hvor har jeg brugt mange timer sammen med den langbenede blondine på mit værelse som barn (og stor pige...) 
Jeg legede faktisk ret længe med hende - så længe at det endte med at blive lidt pinligt. 
Min veninde havde nemlig en ret sød fætter - og da han opdagede at vi sad og legede med dukker, hun og jeg - som 12-13 årige, tror jeg, ja, så var det i hvert fald ikke noget han gik stille med! 
Det var nu det hele værd! Min veninde havde boet i Singapore - og hun havde altså en international Barbiesamling, der var misundelsesværdig.  
Der var fx. en Ken med UR og bøjelige arme, så han kunne holde om Barbie. 
Det kunne de danske altså ikke... (så gammel er jeg...)

Viola er rigtig glad for at lege - og god til det også. Hun elsker at trække op på sit værelse i fred og ro og kan sidde og lege i timevis. Det er så hyggeligt at høre hende deroppe, når hun sidder og snakker og giver dukkerne liv. Nu er hendes motorik også nået til at hun kan klæde dem af og på. Det er jo næsten noget af det bedste, ikk...


Lige nu sker der nyt på Barbiefronten - Barbie er flyttet ind i sit drømmehus online, og nu kan små og store piger (og drenge) få en rundtur i huset - og se små sjove videoer på dansk, hvor Barbie skal tackle forskellige udfordringer. Prøv selv at kig her
Hun har også fået nye venner - så der er masser af nyt i barbieuniverset...

Jeg håber at Viola bliver ved med at lege længe endnu - Vigga gider faktisk ikke rigtigt længere og jeg synes det er så tidligt, at hun som 9 årig allerede har skippet sit legetøj videre til lillesøster.

Lige nu har du mulighed for at vinde en af Barbies nye veninder - måske som en tidlig julegave til en heldig lille pige (ja, eller dreng selvfølgelig) Alt hvad du skal gøre er at skrive en kommentar herunder - fortæl gerne om dine minder om Barbie... 

Jeg trækker en heldig vinder på onsdag, altså den 20/11. 

Du skal selv huske at tjekke om du er den heldige!
43 kommentarer:

Natanja Simony sagde ...

Kan bestemt også huske mine babier, desværre ved jeg ikke hvor de er henne i dag :(
Men hvis jeg vandt denne, så ville det være den første Vega får :)

Maria på Abeslottet sagde ...

Jeg har leget SÅ meget med Barbie, men husker egentlig bedst, at jeg legede alene :-) men jeg husker at det ofte fandt sted under et spisebord og så indrettede jeg forskellige værelser under spisebordsstolene! Så hyggeligt....et helt særligt univers.
Desværre gider Alberte ikke, men håber virkelig at kunne præge hende lidt på den front :-)

Maiken sagde ...

Det vil være perfekt som julegave til Ingrid. Jeg har nemlig lovet vi skal finde mine gamle barbier på mine forældres loft til hende. :-) Jeg har ogå brugt ufatteligt mange timer med Barbierne, hvor der blev designet tøj til dem, der blev syet sammen med klipsmaskinen ( !)og de havde kærlighedsaffærer med min bror s Action Men. :-D

Cecilie sagde ...

Trunten får et kæmpe barbie hus i julegave. Hun elsker barbie. Og jeg husker dem som noget jeg legede med selv da jeg blev teenager (det var andre tider).

Anja Egelund Hartvig sagde ...

Jeg legede også selv med Barbie og gjorde også længe. Og det blev flere gange stillet op på loftet, men det blev også tit hentet ned igen :o)
For noget tid siden fandt jeg det frem hjemme på loftet ved mine forældre, og mine piger har fået det, det var et dejligt gensyn.
Mine piger på 8 og 5 år elsker også at lege med barbier og kan få timer til at gå med det.
Håber jeg bliver den heldige
Mvh Anja

Pia Eriksen sagde ...

Jeg var ikke rigtig en dukke-pige og har aldrig haft en ægte Barbie-dukke - kun dårlige kopier. Hvis jeg vinder, så vil jeg glæde yngstedatter med den.
tagelaursenpiaeriksen@gmail.com

herframinverdengaer.blogspot.dk

Mette/DigogMig sagde ...

Uhh så fin giveaway. Jeg vil også gerne være med :-)
Jeg har stadigvæk nogle af mine gamle barbiedukker hos mine forældre. Dengang var det "rockstarbarbie" der var det helt store :-)

Maria sagde ...

Sikke en fin give away, jeg har godt nok også leget MEGET med barbie, både selv om med veninderne. Og så havde jeg en veninde jeg i alt hemmelighed legede med barbie sammen med indtil vi var 12 år. Det sagde vi ikke til andre. Men vi elskede det. Kh Maria (http://min-mors-mirakler.blogspot.dk/)

Stina sagde ...

Min IDA vil elske at lege med Barbie. Hun har kun Bratz dukkerne, som hun har arvet fra sine storesøstre. Ida er 5 år, og sjovt nok så har Barbie og Bratz ikke haft hendes store interesse indtil nu. Men forleden dag havde hun tømt alle kurvene ud på gulvet med Bratz dukker, heste, tøj, kam, hårkunstner, rulleskøjter m.v. Det gjorde mig faktisk glad, for jeg legede ret meget m Barbie som barn. Faktisk helt indtil jeg var 12 år. Huskede tydeligt at jeg selv havde taget bussen indtil byen for at købe en helt ny model af Barbie. På vej hjem i bussen møder jeg en dreng fra parallelklassen, som kan se gennem plasticposen at der var en Barbie. Han grinede og drillede mig, og jeg blev lidt flov og bildte ham ind at det var en gave til min kusine. Sikke noget. Krydser fingre for at min IDA bliver den heldige vinder af Barbie. Kh Stina, Boligballaden.

Katrine Gunnersen sagde ...

Jamen det bedtse minde har jeg om den der gymnasitkbarbie som kom - endelig en Barbie som kunne ride på de mange heste. Bare æreligt hun så også var en smule klodset i balkjolerne og ikke kunne passe de fine sko.

Graviditetsbarbie har jeg mange minder om pt, da jeg selv er 40 +4 og meget utålmodig efter en flad fin mave igen.....
trinsling@gmil.com

Fru Bach sagde ...

Min datter elsker også Barbie og jeg havde også selv en hel masse som barn, så det vil helt sikkert vække glæde her i huset hvis vi blev de heldige

mojo sagde ...

Jeg har også SÅ mange gode minder med Barbie, og legede faktisk også med det helt til jeg var 13-14 år. Selv med en kæreste på 17, ja så stod mit Barbie altså stadig fremme :) Nu er noget af det givet videre til mine små piger og de lader heldigvis også til at elske dukkerne og alle muligheder for fantastiske rollelege. Vil elske at kunne give lillesøster (2 år) sin helt egen Barbie for storesøster på 4 er ikke altid lige god til at dele :)

Pia (KreativePips) sagde ...

Jeg legede MEGET med Barbie og har 2 flyttekasser med Barbie ting på mine forældres loft. Jeg var vild med hestene og bilen og kjolerne, wow.. Håber en dag at kunne få tingene hjem, men tror ikke mine to drenge helt kan passe godt nok på det endnu. kh Pia

Hottentotten sagde ...

Uha, ja Barbieminder. Dem har jeg også mange af. Jeg syede masser af tøj til mine, faktisk på en gammel symaskine med håndsving. Det bedste var dog, når jeg en søndag eftermiddag fik lov til at lege med min mors to Barbiedukker. De var sirligt pakket ned i en kjolekasse (næsten som en fra Damernes Magasin),og deri lå der pakket i sæt tøj og smykker etc. Det var et eldorado. Jeg håber, min egen datter bliver lige så glad for at lege med Barbie, som jeg var.
Hilsen
Karen

Sandra sagde ...

perfekt til pakkekalenderen :)
jeg legede (rollelege) ikke så meget med barbier men elskede til gengæld at style dem, farve deres hår osv :)

Søstrene Lökkegaard sagde ...

Det var jo bare det bedste legetøj, de laaange fine hår og alt min mors hjemmesyede barbietøj - som de nye Barbier desværre ikke kan passe, da hendes mål har ændret sig siden:)
Men med en datter på fire år ville den her præmie jo være lige i skabet!

Mvh. Anne
naermestlokkelig.blogspot.dk

Mai-Britt sagde ...

Jeg legede også med barbie meget længe....;-) Jeg brugte kasettebånd til at bygge deres hus af. Mine piger vil elske sådan en gave.

Mvh
Mai-Britt

Maibrittnollin@gmail.co

Kristina K sagde ...

Jeg husker tydelig hvor stort det var da jeg endelig havde fået sparet penge nok op til at købe den pink Rock Star Barbie, det var stort!

Anette sagde ...

Elskede Barbie og kan huske en gang hor min far kom hjem med et Barbie hus og sagde at det var en gave - og jeg troede ikke det var till mig - men det ar det....

Her er barbie så småt ved at finde vej ind i hjemmet, så jeg ville elske at vinde en til min egen datter.

Pia H sagde ...

Faktisk har jeg aldrig selv ejet en Barbie... piiiiv!!!
Jeg har 3 ældre brødre, der kun gad lege drenge-lege... altså cowboyer og indianere = binde Pia til kastanjetræet og efterlade hende.
Måske... var jeg blevet mere piget, hvis mine forældre havde købt en Barbie til mig ;-D
Skulle jeg være så heldig at vinde, skal jeg helt sikkert sørge for, at familiens lille guldklump bliver en "rigtig" pige.

Iben sagde ...

BARBIE ROCKSTAR! Jeg elsekede hende og hendes rock venner.
Jeg er 80er barn og havde RIGTIG mange blaandt andet Barbie med et selvlysende kjole.
Min mor har gemt mine gamle Barbier som mine to piger nu leger med.

Simone sagde ...

Åh ja, barbie. Min bedste veninde da jeg var mindre :-D Jeg havde godt nok mange, og de var med overalt, og var næsten min bedste legetøj.
Hvis jeg er den heldige vil jeg give den til min niece som snart fylder 3 år.

Louise sagde ...

Jeg har også selv altid leget med barbie, og det kunne da være hyggeligt at min Viola snart går igang....tak for en spændende blog.

Helle sagde ...

ihhh ja tak min datter og jeg elsker de dukker :-)

Reklame-for-Din-og-Flere-Giveaway-Her

Julie Jensen sagde ...

Jeg har selv leget rigtig meget med barbie og mine piger som er 4 og 6 leger ligeså meget med barbie som jeg husker jeg selv gjorde :-)

anette dahl povlsen sagde ...

Elskede barbie dukker da jeg var barn , havde både ken barbie og hendes veninde. Min yngste ville blive vildt glad for en veninde til barbie :-)

Emillia sagde ...

Da jeg bare var en smule mindre, elskede jeg barbiedukker, uheldigvis som den eneste i søskendeflokken. Men den mindste i familien, ville være vild med en!

Pustetrolden sagde ...

Åhh jeg var også en ægte Barbie fan som barn. Jeg kunne lege timevis med de dukker. Mine piger leger også mez Barbier, den ældste på 9 gider ikke Barbie mere men lilledøster på 6 er vild med Barbie ★

SuperPrinsessen sagde ...

Har tilbragt timer sammen med mine Barbie dukker. Min samling er nu gået videre til min ældste datter. Desværre er nogen af dem ved at være godt slidte, så er sikker på at en ny vil bringe stor glæde. Ud over mine gamle dukker ligger der tøj fra min mors Barbie i kassen og de er alle flyttet ind i min svigermors gamle dukkehus, så at lege med Barbie er fuld af minder i flere generationer

Susie Rasmussen sagde ...

Jeg har stadigvæk gemt alle mine barbiedukker og tilbehør på loftet, som et barn en dag kan få glæde af. 030786(a)gmail.com

Pia Rotbøl sagde ...

Åh jeg var en rigtig dukkepige som barn, og jeg husker tydelig den jul, hvor jeg fik Barbies Dream House, som jeg havde drømt om såååå længe ;) Der blev spenderet rigtig mange timer i Barbie legeland, og jeg var også 11-12 år, før de blev pakket væk på loftet.
Nu er mine gamle Barbier fundet frem igen, og min store pige leger lystigt med dem, og moren kan tage sig selv i at glide væk i nostalgiens søde tanker, når hun sidder og leger med dem, så er jeg 5 år igen og sidder og leger ;)

Daniella Lind sagde ...

Jeg husker tydeligt min favorit Barbie. Det var en havfrue, hvis hår skiftede farve når hun var i vandet. Jeg har den faktisk stadig og den har min bonusdatter fået :-)

daniellalind@live.dk

En Underlig Fisk sagde ...

Jeg var glad for min retro barbie fra 60'erne. vil gerne vinde en moderne til datteren.

Eva sagde ...

Barbie var mit yndlingslegetøj, da jeg var barn, og vi legede også længe med dukkerne. Jeg gemte alt mit barbie, som min datter har arvet. I en alder af 10½ leger hun og hendes veninder stadig meget med barbie - faktisk er det noget af det eneste legetøj, de stadig leger med...
Vh Eva

Trine :) sagde ...

ELSKER barbie - selv om jeg først fik en selv da jeg var 7 år!

Helle Berner sagde ...

Jeg elskede barbie som lille, kan huske min nabo Steven altid rev hovederne af dem øv altså. Men Alberte min datter er begyndt at blive rigtig glad for at lege med dem, så ville elske denne give away.

Gitte Manskov Hersom sagde ...

Jeg har stadig min første Barbie og Ken dukker. Jeg kan huske at min Ken dukke lå i køleskabet da de skulle gemme den for mig inden min fødselsdag, for dér kiggede jeg med sikkerhed ikke!

Rigmorsmor sagde ...

Jeg kan huske at min søster og mig fik "ken" i julegave et år. Vi syntes det var kæmpestort, nu kunne barbie jo få en kæreste
Line lind

marianne lykke nielsen sagde ...

x fingre for at min alma er den heldige'

marianne.lykke@gmail.com

Charlotte Dengsø sagde ...

Åhh ha Barbie.. hold op hvor har jeg leget meget med Barbie gennem tiden, jeg har heldigvis gemt alle mine barbie ting hjemme hos mine forældre som nu er flyttet her hjem til vores store pige på 5 år. dog er ikke så mange dukker overlevet kælderen i de mange år. Det er skønt at få minderne frem igen og se ens egne børn lege på samme måde som en selv.

Loui81 sagde ...

Man blir helt nostalgisk.. Jeg har mange barbieminder, men må indrømme at mine barbiedukker tit endte ud som korthårede i frisuren ;)

Krydser fingre, så jeg kan sprede glæde med en fin barbiedukke under juletræet :)

Loui81@live.dk

Christina (Carla og krudtuglen) sagde ...

Her skal jeg da være med. Jeg har brugt evigheder på at lege med Barbie da jeg var barn og det vildeste var da der kom Rockstar Barbie! Vi havde ikke så mange penge så jeg fik det aldrig, men min veninde havde det og jeg elskede at sætte deres store hår og give dem smart tøj på. Desuden havde hun en stor pink sportsvogn til dem, så der blev kørt mange ture med Barbie:-)
K.h.
Christina

christalebech sagde ...

Jeg mindes hvordan min far byggede møbler til mine barbiedukker, og den store glæde da jeg fik en pink scooter til Barbie med tilhørende regntøj:-)

christalebech@gmail.com