torsdag den 21. februar 2013

Min store smukke Vigga

blev hele NI år i går. Jeg skal nok lade være med at søbe rundt i det, men hold da op altså, jeg synes det er vildt at hun allerede er så stor. 

Når der er fødselsdag her i det lille gule, bliver fødselaren vækket med skønsang (!!) af resten af familien, hvorefter vi i samlet flot lister ned til fødselsdagsbordet, som selvfølgelig er pyntet med flag, fødselsdagstog og gaver, ikke mindst. Morgenmaden består af rundstykker og brunsviger fra bageren. 
Det er jo Fyn, det her...
Normalt plejer vi så at have inviteret hele familien til kakao, boller og så videre, men i år valgte vi det lidt anderledes og brugte i stedet hele dagen i Lalandia. Og sikke en dag, vi havde. Vi hoppede i bølger, sad i varme bobler under den blå himmel, rutchede, balancerede på åkander og flød afsted med strømmen...
Vi fik endda en fælleskrammer af MonkyTonky, så altså... 

Min store pige havde, efter eget udsagn, den DEJLIGSTE fødselsdag NOGENSINDE. Intet mindre. (Så kan jeg godt overleve en hel dag i badedragt). 

Og i dag får vi besøg af mormor og mufar, så nu skal vi have gang i noget bolledej!









Om 3 uger har Pelle fødselsdag  - jeg fornemmer at forventningsniveauet er steget en del ovenpå i går! 
Ups :) 






6 kommentarer:

Marlene sagde ...

brunsviger er en af de skønneste ting ved at være fynbo!;-)

stort tillykke med hende.. min store pige er også 9 år og jeg kender udemærket følelsen af ikke at vide hvor pokker tiden er blevet af?!:-)

EM sagde ...

Sikke nogle smukke børn :) Stort tillykke med hende, en dag i Lalandia lyder super dejligt.

Eline sagde ...

Tillykke til Vigga - fedt med en dag i Lalandia ;0)
Kh Eline

Søster Æblekind sagde ...

Nååå søde søde pige. Kan altså godt huske dengang hun var en lille piger der hang i mors skørter;) Det har uden tvivl været fødselsdag i bedste stil... og Pelle... tjaaa han forventer nok hele Hogwarts som tingene ser ud - intet mindre;)

Trine Bruun sagde ...

Stort tillykke med hende! (:

Maj sagde ...

Hvor er hun smuk, smuk din store pige!
Det lyder som en helt aldeles skøn og traditionsrig fødselsdagsfejring :o).