fredag den 2. marts 2012

Dejlig tøsefest...

Pyyyyyyyh....  
Der bliver pustet ud her i det lille gule, oven på en rigtig dejlig tøsefødselsdagsfest.  
Viggas nye livret er tacos, så derfor havde hun bestemt at fødselsdagen skulle være med mexicansk islæt...  
Det var nu mest pinjataen og maden, der trak i den retning - og så måske at de lavede "waka waka" om og sang Mexico i stedet for South Africaaaa... Hold da op, hvor de hyggede sig.  Ikke mindst nullergøjen, som virkelig var i sit es, med alle de dejlige store piger, at spejle sig i.


Da de helt spontant brød ud i fødselsdags-skønsang og både lød og så så glade ud alle sammen, varmede det mit morhjerte helt ind der, hvor det er lige før tårerne triller... 


Tiden fløj bare afsted - de nåede desserten 15 minutter inden de skulle hentes...  Min kæmpestore lillebitte 8-årige skvattede om på sofaen, men faldt dog først rigtigt i søvn, da hendes X-factor helt, Sveinur, var sikret en fredag mere i rampelyset... Næste uge kommer Rasmus Seebach... Hvem mon hun så stemmer på????  med bind for øjnene drejes man rundt, inden man slår til pinjataen... Hvis man altså så kan finde den i sin rundtossethed... 


2 kommentarer:

KagerbagerRikke sagde ...

Det lyder som en dejlig fest... Håber hun blev fejret med maner.. Vi har en kommende prinsesse fødselsdag næste lørdag, alma blir 6 år, så det er stadig prinsesse der bitterhed, dog er hun begyndt at synge foran spejlet til Rasmus seebach :)

Rigtig god weekend til dig & dine

betine sagde ...

Det var en rigtig dejlig fest - hun var så glad! Prinsessefødselsdage skal man heller ikke kimse af :) Forhåbentlig får din Alma en rigtig skøn dag. Hun glæder sig garanteret vildt meget!!!

Også rigtig god weekend til dig.