torsdag den 28. april 2011

wruuuuum.....

Det startede ellers meget fredeligt...    Nåååårh :)


Men... efter sådan en dejlig dag i vuggestuen er det da klart at... KOM.... Vi leger tornado!!!


Se... jeg kan smide dem ALLE SAMMEN på gulvet


BOM!


Så er der måske plads til mig på hylden?


Næh... Det var der ikke!


Men se!!!  Jeg KAN SELV!


Jeg kan GARANTERET også godt passe Viggas gamle gummistøvler!


Jeg KAN SELV, blev der sagt!


Jeg kan i HVERT FALD godt passe hendes sko (selv)


Åben døren tak... Jeg smutter!

onsdag den 27. april 2011

Med fare for....

fuldstændigt at ødelægge mine egne vinderchancer, fortæller jeg lige en lille hemmelighed (som ikke er hemmelig overhovedet, men alligevel)...  Tænker det nok går, eftersom der endnu ikke er så mange, der kigger med her :)


Der er nemlig en helt aldeles FANTASTISK giveaway hos LITA, som har bloggen LuluLoves...
blog.lululoves.dk.web80.curanetserver.dk

mandag den 25. april 2011

Der var engang...

Ååååh altså...
Så er et allerede den sidste dag i denne skønne ferie.  Hvor har det altså bare været fantastisk med sol, forår og masser af hygge i haven.
Der har endda været tid til lige at lege lidt med Frk. Bernette :)


For et stykke tid siden fandt jeg på trendsales et stykke retrostof, jeg bare MÅTTE eje (eller... endnu et, jeg bare måtte eje) Lige præcis dette stof kan jeg nemlig huske, fra da jeg var lille... Faktisk var det det, der afslørede Julemanden i ikke at være helt rigtig. Han havde nemlig en hovedpude med det her betræk inde under skjorten. Skjorten?  Hmmmm....  :)


Lille mig - og sengetøjet...


I hvert fald kom stoffet i hus og er nu omdannet til en EG slå-om kjole til Nullergøjen (min første af slagsen, men bestemt ikke den sidste)


Så var hun klar til påskefrokost!

Ha´ en fantastisk mandag
Kh - Betine



fredag den 22. april 2011

Fantastiske fredag!

Åååååh altså. Findes der noget mere skønt end ferie, sol og totalt afslapning???  Nej, vel!  Her hos mig, i det lille gule, har vi i hvert fald i den grad nydt denne fredag under solen.  De sidste par dage er gået med at ordne haven og nu begynder det heldigvis at kunne ses. Hurra :)
Krukkerne har fået nye blomster og havemøblerne har fået nyt betræk på puderne, hængekøjen er kommet frem fra sit vinterhi og legehuset er sirligt ordnet af det ældste yndlingsbarn - med kyndig assistance fra nullergøjen selvfølgelig. Det mellemste yndlingsbarn er på overnatning hos bedstevennerne for allerførste gang, så tøserne har bare hygget.  Det er næsten ren idyl!

trampolinsjov


'
kilde kilde kilde

Av mor... Pust Pust!

Nye blomster

Flere nye blomster



Jeg har det sidste stykke tid haft travlt med at friske Viggas værelse op - hun har fået nyt sengetæppe, nye puder, nye runde hylder med tapet og i dag lykkedes det at få malet den sidste hylde, så det begynder at ligne noget godt.  Så mangler vi bare lige tapet på den modsatte væg - det må komme op i morgen :)



Runde hylder med tapet - inspireret af hende her





Så kom tapetet på...  

SÅ fint!



Mere ferie, tak!  Og rigtig god påske  :)

torsdag den 21. april 2011

Gisp! Here goes...

 
Godt så...  Nu har jeg i et stykke tid brugt mine aftener på at sidde og suse rundt på den ene skønne blog efter den anden - jeg er blevet inspireret, fyldt med energi og synes næsten jeg kender jer derude - sikke en verden, der åbnede sig - en verden, jeg slet ikke anede fandtes... Hurra :)  Jeg har, ind i mellem, også siddet og kigget på det her blogdesignernoget og tænkt at det finder jeg aaaaaaaldrig ud af... Og så måske alligevel! Her er jeg i hvert fald (tror jeg) - og her er Nullergøjen. For hvad søren kalder man så sin blog???  Der er jo bare så mange med skønne, fantasifulde og indlysende gode navne - og jeg har tænkt og tænkt... Imens jeg har rendt rundt i hælene på hende her. For hun er allevegne. Hele tiden. Derfor. For der er jeg jo så også.  
Når jeg ikke render rundt i hælene på hende - altså når hun sover, så elsker jeg at sy.  Uuuh... Og at shoppe, men DET er en helt anden sag ;)  I hvert fald glæder jeg mig til at være med her på "blogvognen" - og håber I vil være med derude.