fredag den 22. april 2011

Fantastiske fredag!

Åååååh altså. Findes der noget mere skønt end ferie, sol og totalt afslapning???  Nej, vel!  Her hos mig, i det lille gule, har vi i hvert fald i den grad nydt denne fredag under solen.  De sidste par dage er gået med at ordne haven og nu begynder det heldigvis at kunne ses. Hurra :)
Krukkerne har fået nye blomster og havemøblerne har fået nyt betræk på puderne, hængekøjen er kommet frem fra sit vinterhi og legehuset er sirligt ordnet af det ældste yndlingsbarn - med kyndig assistance fra nullergøjen selvfølgelig. Det mellemste yndlingsbarn er på overnatning hos bedstevennerne for allerførste gang, så tøserne har bare hygget.  Det er næsten ren idyl!

trampolinsjov


'
kilde kilde kilde

Av mor... Pust Pust!

Nye blomster

Flere nye blomsterJeg har det sidste stykke tid haft travlt med at friske Viggas værelse op - hun har fået nyt sengetæppe, nye puder, nye runde hylder med tapet og i dag lykkedes det at få malet den sidste hylde, så det begynder at ligne noget godt.  Så mangler vi bare lige tapet på den modsatte væg - det må komme op i morgen :)Runde hylder med tapet - inspireret af hende her

Så kom tapetet på...  

SÅ fint!Mere ferie, tak!  Og rigtig god påske  :)

Ingen kommentarer: