fredag den 1. juli 2011

trættere end træt

er hvad jeg er nu... Efter en super dag med nye kollegaer - snusen rundt i det nye fine store hus, der skal danne rammen om hverdagen inden længe, masser af snak og forkælelse med lækker mad og en million indtryk.


Lige rundt om hjørnet fra mit nye arbejde bor min dejlige veninde Mette, som jeg for et stykke tid syede et tørklæde til... Nu fik hun det endelig langt om længe! Det var dejligt at se jer, Mette :)  


Weekenden kommer på et rigtig godt tidspunkt denne gang...  Og begyndelsen af den blev fejret med en liiille bitte bitte smule shopperier.skønne armbånd til nærmest ingen penge -
og fine æsker... Fra de kendte søstre!skønne skønne vaser til også næsten ingen penge


og kækt smølfestof, som jeg har byttet mig til med Tina aka MiniMinisteren

Sov godt, Blogland!


2 kommentarer:

Stine sagde ...

Kære Betine
Jeg sad lige og ledte på Ullas blog og faldt over dit foto, din kommentar til hendes feriebilleder - og heldigt nok førte det mig hertil din hyggelige blog; ordentligt farvel!! - og tusind tak for den tid Asta nåede at få med dig i Børnehuset! Det ville jeg så gerne ha sagt til dig igår, men så sku jeg nok ha hentet før tre... Asta kunne godt ha nydt noget mere af din ro, dejlige måde at tale til børnene på - og ja, din kreative sans! (jeg er glad for mit neonarmbånd med perler og tegning, aldrig set før ;-)
Held og lykke på din nye arbejdsplads
Og god sommer
Stine

betine sagde ...

Tak, Stine... Og tak for lån af din vidunderlige lille pige!!! Også god sommer til jer.