lørdag den 30. november 2013

Julehemmeligheder....

Vi har lavet hemmeligheder i dag, ungerne og jeg...  
Eller... 
Mest ungerne faktisk!

De skønneste julegaver er blevet til, blot med en porcelænstusch (fra Panduro) og nogle forskellige fade og tallerkener (vores er fra IKEA)
Jeg skal lige love for at jeg nu har tre meget stolte og tilfredse små nisser, som bare sådan GLÆDER sig til at give fadene i julegave til deres heldige bedsteforældre... 

 









Jeg elsker hvor forskellige og helt igennem skønne de hver især er!
Nu skal fadene bare lige bages, så tuschen hærder - så er de klar til at blive pakket flot ind.

Jeg har i øvrigt lige fået hængt mine nye bogkasser op - og med en lille baby i huset tager ting bare LANG tid... 
Så de er stadig gabende tomme, som det noget så tydeligt kan ses her i baggrunden... 




fredag den 22. november 2013

Vil du vinde en lækker NOMI stol?


Som jeg skrev i mit indlæg om nomistolen den anden dag, var det en god ide at holde øje med bloggen, hvis du også godt kunne tænke dig sådan en. 
Jeg har nemlig fået lov til at udlodde en lækker nomistol fra  evomove til en værdi på 1499,- til en heldig læser!

For at deltage skal du gå ind på evomoves hjemmeside og designe den stol, du allerhelst vil have. 
Du vælger selv farve på stamme og skaller. 
Bagefter skal du fortælle mig hvilken stol, du ønsker dig i en kommentar herunder. 

Du skal være fast læser af bloggen via bloglovin for at deltage.

Jeg trækker en heldig heldig vinder søndag den 1.12! 

Held og lykke!



torsdag den 21. november 2013

Lexibook tablet junior 2 - en oplagt julegaveide...

Vi har haft fornøjelsen af at prøve Lexibook tablet junior 2 (android) de sidste par uger. 
Lexibook er specielt udviklet til børn - og er f.eks ekstra robust med sin "shock-resistant" ramme, som gør at den godt kan tåle at ryge på gulvet, hvilket altså er et KÆMPE plus. 
Her er skærmen på Ipaden lige gået i stykker for 3 gang, så vi hilser virkelig robusthed velkommen!

Apropos Ipad... Viola havde, inden hun fik sin Lexibook, et meget nært forhold til vores. Faktisk så nært, at det stort set var umuligt for os andre at få lov til at "låne" den... 
Hun ELSKER at ligge under spisebordet i ro og fred og koble af, når hun kommer hjem fra børnehave - før var det ipaden, der kom med, men hun synes simpelthen, det er så fantastisk at have sin egen tablet, så nu må vi andre godt bruge vores igen. 
Lexibook skal vi jo så til gengæld holde os fra ;)



Der er adgang til rigtig mange spil på Lexibook, blandt andet angry birds og cut the rope, som længe har været favoritter herhjemme... Derudover er der 25 præinstallerede spil og mere end 2,5 timers film med LEGO-City, LEGO-Friends, Chuggington og City of Friends. 


Lexibook har wifi, så den kan også gå på nettet. 
Det bruger Viola den meget til lige nu. 
Når hun ligger der under bordet, er det nemlig netflix og "Dora the explorer", der er det allerbedste - og det kan den sagtens. Skærmens opløsning er ikke den allerbedste der findes, men den fungerer rigtig fint - og mine unger har ikke bidt mærke i, at den ikke er lige så skarp, som de er vant til på Ipaden.  


Noget af det, de virkelig synes, der er fedt ved den er, at de har hver deres profil på den. 
Så kan de hver især have deres egne favoritapps liggende - der er desuden indbygget kamera i tableten, så her har de taget deres egne profilbilleder og lagt ind. 
Det er bare sejt!

Lexibook kan købes hos Fætter BR og koster 1299 kr - mon ikke den kommer til at stå på rigtig mange ønskesedler i år? 
















Barbie skal hjem til....

Random har trukket lod og den heldige vinder er med nummer 4 Cecilies trunte! 



Tillykke til dig Cecilie. Vil du sende mig din adresse, så sørger jeg for at Barbies veninde kommer hjem til jer.

Tak til alle jer, der havde lyst til at lege med - det var sjovt at læse alle jeres Barbieminder :) 

onsdag den 20. november 2013

En virkelig lækker stol!

Vi har det sidste stykke tid testet den nye Nomi højstol fra evomove...  Og jeg må sige, at vi er ovenud begejstrede for den.



Nomi stolen kan bruges fra barnet er nyfødt og til det ikke gider  sidde på den mere - delene kan skiftes ud, så stolen vokser med barnet helt op til teenageårene.

Til de helt små findes "nomibaby" - der fungerer som skråskol i bordhøjde, så baby kan være med ved bordet. Når baby så bliver lidt større og kan sidde selv, kan man nemt og hurtigt klikke "nomi-mini" på, så sidder barnet godt og sikkert med bøjle. 


Det er imponerende nemt at samle stolen - og at justere både hvor meget baby skal ligge og hvor højt sæde og fodskammel skal være. Den er hurtig at indstille, hvis flere børn i forskellige aldre bruger den, som tilfældet er her hos os - og som det kan ses på billedet herunder støtter den rigtig godt i ryggen, så Viola her sidder fint rankt. 



Designet er let og lækkert, stolen vejer næsten ingenting - og den har hjul på de bagerste ben, hvilket altså gør den nem at flytte rundt med og samtidig er en rigtig fin sikkerhedsforanstaltning, så stolen ikke kan vælte. 

Stolens lethed er også en stor fordel nu, hvor vi har sat "nomibaby" på, for så kan vi hyggesnakke med Sofus, når vi spiser. 
Han kan deltage i måltidet sammen med resten af familien og jeg kan nå at smage maden mens den er varm uden at skulle have ham på arm, som jeg ellers har haft!
Det er endda lykkedes mig at sidde og sy med ham ved siden af - designet gør at jeg kan rykke ham helt tæt på mig ved bordet - det er altså fantastisk og gør at vi kan have en rigtig god kontakt der også!!




Babydelen gør også at især Viola kan snakke med sin lillebror på en måde hvor han ikke bliver moslet. 
Det kan jo godt være lidt svært at styre sin 4 årige kærlige krop, når man bare så gerne vil give nogle gode krammere!



Nomi kan fåes i et utal af variationer - man kombinerer selv stammen og skallerne... Den eneste ulempe ved det er, at det er helt vildt svært at vælge! 
Du kan selv prøve at designe din egen stol på http://evomove.com/dk.aspx- og ønsker du dig en, kan jeg varmt anbefale at du holder øje med bloggen de næste par dage :) 

fredag den 15. november 2013

Noget om Barbie, leg ... og en giveaway!

Ååårh altså... Jeg kan nogle gange blive fuldstændig nostalgisk når Viola sidder og leger med sine Barbier - hold nu op, hvor har jeg brugt mange timer sammen med den langbenede blondine på mit værelse som barn (og stor pige...) 
Jeg legede faktisk ret længe med hende - så længe at det endte med at blive lidt pinligt. 
Min veninde havde nemlig en ret sød fætter - og da han opdagede at vi sad og legede med dukker, hun og jeg - som 12-13 årige, tror jeg, ja, så var det i hvert fald ikke noget han gik stille med! 
Det var nu det hele værd! Min veninde havde boet i Singapore - og hun havde altså en international Barbiesamling, der var misundelsesværdig.  
Der var fx. en Ken med UR og bøjelige arme, så han kunne holde om Barbie. 
Det kunne de danske altså ikke... (så gammel er jeg...)

Viola er rigtig glad for at lege - og god til det også. Hun elsker at trække op på sit værelse i fred og ro og kan sidde og lege i timevis. Det er så hyggeligt at høre hende deroppe, når hun sidder og snakker og giver dukkerne liv. Nu er hendes motorik også nået til at hun kan klæde dem af og på. Det er jo næsten noget af det bedste, ikk...






Lige nu sker der nyt på Barbiefronten - Barbie er flyttet ind i sit drømmehus online, og nu kan små og store piger (og drenge) få en rundtur i huset - og se små sjove videoer på dansk, hvor Barbie skal tackle forskellige udfordringer. Prøv selv at kig her
Hun har også fået nye venner - så der er masser af nyt i barbieuniverset...

Jeg håber at Viola bliver ved med at lege længe endnu - Vigga gider faktisk ikke rigtigt længere og jeg synes det er så tidligt, at hun som 9 årig allerede har skippet sit legetøj videre til lillesøster.

Lige nu har du mulighed for at vinde en af Barbies nye veninder - måske som en tidlig julegave til en heldig lille pige (ja, eller dreng selvfølgelig) 



Alt hvad du skal gøre er at skrive en kommentar herunder - fortæl gerne om dine minder om Barbie... 

Jeg trækker en heldig vinder på onsdag, altså den 20/11. 

Du skal selv huske at tjekke om du er den heldige!




tirsdag den 5. november 2013

Dejlig pakke...




Noget af det, der også er rigtig dejligt ved babyer er, at der for det meste følger en masse skønne gaver med fra familie og venner.
Denne gang har vi været heldige oven i købet at få en rigtig fin barselskurv fra Libero
Jeg har været medlem af Liberos babyklub lige siden jeg fik Vigga. 
Jeg synes det er et rigtig godt forum, hvis man lige har et eller andet spørgsmål - og så kan jeg meget godt lide at der kommer mails ind i mellem, der lige præcis passer til min babys udviklingstrin - også selvom jeg er en "garvet" 4. gangs mor OG vuggestuepædagog og har masser af baby/børneviden...
Kurven er fyldt med alt godt til mor og baby - ammeindlæg, engangspuslemåtter, poser til bleer, vådservietter, engangshagesmække - lige noget til at putte i min puslebox. 


Ham, den lille lækre her har rundet de 4,5 uger... Det går altså ALT for stærkt... Han er så småt begyndt at være mere opmærksom - og fik i morges øje på den lille sol, der hang over hans hoved. Så fik de sig lige en sludder.

Pusleboxen kommer der mere om inden så længe - det er jo "sy til din baby-måned"